Üzülmez, Başarılı Özel Sporcuları Ağırladı - Son Dakika
Yerel

Üzülmez, Başarılı Özel Sporcuları Ağırladı

Üzülmez, Başarılı Özel Sporcuları Ağırladı

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, Özel Sporcular 1. Bölge Atletizm Şampiyonası’nda 3 madalya kazanan Köseköy Gençlik Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi’nin (KEREM) engelli çocuklarını makamında ağırladı.

16.03.2015 17:47

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, Özel Sporcular 1. Bölge Atletizm Şampiyonası'nda 3 madalya kazanan Köseköy Gençlik Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi'nin (KEREM) engelli çocuklarını makamında ağırladı.

Kartepe ilçesinde hizmet veren KEREM'in başarılı özel sporcuları Mertcan Meriç, Ömrüm Utku Erdoğan ve Gizem Kaygusuz, KEREM Müdür Vekili Turgay Akdoğan, KEREM Beden Eğitimi Öğretmeni Sibel Yazıcı ile birlikte Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez'in konuğu oldular. Özel Sporcular Spor Federasyonu'nun 2015 yılı faaliyet programında yer alan 1. Bölge Atletizm Şampiyonası'nda 100 metre koşuda gümüş ve uzun atlamada altın madalya kazanan Mertcan Meriç, 100 metre koşuda altın madalya ve uzun atlamada bronz madalya kazanan Ömrüm Utku Erdoğan ile 100 metre koşuda ve uzun atlamada altın madalya kazanan Gizem Kaygusuz, kazandıkları başarıları Başkan Üzülmez ile paylaştılar.

Özel çocukların katıldıkları şampiyonada kazandıkları madalyalarla gurur duyduklarını belirten Başkan Üzülmez, "Geçtiğimiz hafta sayın valimizin ziyaretinde de belirttiği gibi bu çocuklarımızın gelişimlerine ve başarılarına katkı verecek spor alanlarını sağlamak adına gereken çalışmalara hız verdik. Merkezin yanındaki arazi ile ilgili fizibilite çalışmaları ardından o alanı spor salonu olarak değerlendirmeyi düşünüyoruz" dedi.

Sporu ve sporcuyu seven bir anlayış ile göreve geldikleri günden beri ilçedeki sportif başarıların arttığına dikkat çeken Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, özel çocukları tek tek tebrik ederken yeni başarılar beklediğini de ifade etti.

KEREM Müdür Vekili Akdoğan da başkana verdiği katkılar için teşekkür ederken, "Kurumumuza her zaman destek olup, gençlerimize sahip çıktığınız için sizlere çok teşekkür ederim" dedi. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Üzülmez, Başarılı Özel Sporcuları Ağırladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement