Vali Çınar'dan Sgk'ya Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Vali Çınar'dan Sgk'ya Ziyaret

Vali Çınar\'dan Sgk\'ya Ziyaret

Çanakkale Valisi Ahmet Çınar, Vali Yardımcısı Mustafa Tüysüzoğlu ve beraberindeki heyetle birlikte, Çanakkale Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğünü ziyaret etti.

28.01.2014 14:20

Çanakkale Valisi Ahmet Çınar, Vali Yardımcısı Mustafa Tüysüzoğlu ve beraberindeki heyetle birlikte, Çanakkale Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğünü ziyaret etti.

Çanakkale İl Müdürü Basri Tümsek, Sosyal Güvenlik Kurumu Çanakkale İl Müdürlüğünün çalışmaları ile ilgili olarak Vali Çınar'a brifing verdi. Tümsek, kurum olarak Sosyal Güvenlik kapsamında Gelibolu, Ezine, Çan ve Biga Merkez Müdürlükleri ile birlikte Kısa Vadeli ve Uzun Vadeli Sigorta kollarında sağlık ve emeklilik hizmetleri verdiklerini belirterek, vatandaş odaklı çalışmayı öncelikleri olarak kabul ettiklerini söyledi. Sosyal Güvenlik Kurumunun tüm vatandaşlara hizmet veren bir kurum olması ve yoğun iş yüküne rağmen, kaliteli hizmet anlayışından ödün vermeden tüm mesai arkadaşlarıyla birlikte çalışmalarını sürdürdüklerini söyleyen Tümsek, bilgilendirme faaliyetlerinin öncelikleri olduğunu gerek yapılan denetimlerle gerekse bilgilendirme faaliyetleri kapsamında gerçekleştirdikleri seminer ve diğer etkinliklerle kayıt dışı istihdamla mücadelede olumlu sonuç aldıklarının altını çizdi. Vali Çınar, ziyarette, Sosyal Güvenlik Hizmetlerinin kaliteli bir şekilde verilmesinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. - ÇANAKKALE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Vali Çınar'dan Sgk'ya Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement