Vali Dr. Mehmet Oduncu, Bahçe İlçesinde İnceleme ve Denetlemelerde Bulundu - Son Dakika
Yerel

Vali Dr. Mehmet Oduncu, Bahçe İlçesinde İnceleme ve Denetlemelerde Bulundu

Vali Dr. Mehmet Oduncu, Bahçe İlçesinde İnceleme ve Denetlemelerde Bulundu

Osmaniye Valisi Dr.Mehmet Oduncu, Bahçe İlçesinde inceleme ve denetlemelerde bulundu.

11.09.2013 13:08

Osmaniye Valisi Dr. Mehmet Oduncu, Bahçe İlçesinde inceleme ve denetlemelerde bulundu.

Vali Dr. Mehmet Oduncu ilk olarak Bahçe Kaymakamlığını ziyaret etti. Kaymakamlık binası önünde Bahçe Kaymakamı Oktay Çağatay, Bahçe Belediye Başkanı Murat Altundiş, İlçe Müdürleri ve Sivil Toplum Kuruluşları Temsilcileri tarafından karşılanan Vali Oduncu, Kaymakamlık makamında Kaymakam Oktay Çağatay'dan ilçe hakkında brifing aldı. İlçenin sorunları hakkında da bilgi alan Vali Oduncu, bu sorunların çözülmesi için gerekli talimatları verdi.

İncelemelerinin devamında Bahçe Belediyesini ziyaret eden Vali Oduncu, Belediye Başkanlığı makamında Belediye Başkanı Murat Altundiş ile görüşerek, Belediyenin yaptığı çalışmalar hakkında bilgi aldı. Ziyaretinin sonunda, Vali Oduncu'ya Belediye Başkanı Altundiş tarafından Bahçe Belediyesi logolu çini tabak takdim edildi. Vali Oduncu, Belediye binasından ayrılırken kendisini Belediye bahçesinde bekleyen vatandaşlarla da sohbet etti. Vatandaşlar, Vali Oduncu'ya ilçelerini ziyaret ederek, sorunlarını dinlediği için teşekkür ettiler.

Vali Oduncu, daha sonra restore edilen Ağcabey Camisinde incelemelerde bulundu. Bahçe Belediye Başkanı Murat Altundiş Vali Oduncu'ya yapılan restorasyon hakkında bilgi verdi. Vali Oduncu, ziyaretinin son bölümünde Şifapınarı Şelalesi, Hayırseverler tarafından yaptırılan ve yapımı tamamlanmış Zeliha Altundiş Anasınıfı, Şakir Sevilenleroğlu Anasınıfı ve yapımı devam etmekte olan Bahçe İmam Hatip Lisesi inşaatında inceleme ve denetlemelerde bulundu. Son olarak, Bahçe Meslek Yüksek Okulunu ziyaret eden Vali Oduncu, Okul Müdürü Doç Dr. Mehmet Cihangir'den okul hakkında bilgi aldı.

Vali Oduncu, inceleme ve denetlemelerinin ardından Bahçe ilçesinden ayrıldı. Vali Oduncu'nun incelemelerinde Vali Yardımcısı Dr. M. H. Nail Anlar, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Tayfun Dündar, İl Emniyet Müdürü Tayfur Erdal Ceren, İl Özel İdaresi Genel Sekreter Vekili Hüseyin Karalar, Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Mehmet Arslan, Tarım Gıda ve Hayvancılık İl Müdürü İbrahim Sağlam, İl Milli Eğitim Müdürü Kadir Kılıç, İl Sağlık Müdürü Dr. Mehmet Cingöz, İl Halk Sağlığı Müdürü Dr. Alper Boz hazır bulundu. - OSMANİYE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Vali Dr. Mehmet Oduncu, Bahçe İlçesinde İnceleme ve Denetlemelerde Bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement