Bayburt Valisi Mustafa Eldivan, Basın Mensuplarıyla Bir Araya Geldi - Son Dakika
Yerel

Bayburt Valisi Mustafa Eldivan, Basın Mensuplarıyla Bir Araya Geldi

Bayburt Valisi Mustafa Eldivan, Basın Mensuplarıyla Bir Araya Geldi

Bayburt Valisi Mustafa Eldivan, ilde görev yapan basın mensuplarıyla bir araya gelerek 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutladı. Vali Eldivan, yatırım ve projeler hakkında bilgi verirken, basın mensuplarına teşekkür etti ve birlikte istişarelerde bulunacaklarını belirtti. Ayrıca, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın selamlarını iletti ve günün anısına plaket ve hediyeler takdim etti.

18.01.2024 15:16  Güncelleme: 15:23

Bayburt Valisi Mustafa Eldivan, ilde görev yapan basın mensupları ile bir araya geldi. 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nde Ankara'da toplantıda bulunduğunu, bu nedenle gazetecilerle bir araya gelemediğini ifade eden Vali Eldivan, ilde görev yapan basın mensuplarının gazeteciler gününü kutladı.

Bayburt'ta yürütülen yatırım ve projelere ilişkin açıklamada bulunan Vali Eldivan, gazetecilere tarihi ve kültürel zenginliklerin ön plana çıkarılmasındaki gayretlerinden ötürü teşekkür ederek, "Bayburt'umuzun yüksek değerlerine hassasiyet göstererek kadim şehrimizde yaşayan toplumun birlik ve beraberliğine büyük katkılar sağlamaktasınız. Tarafınızca tespit edilen yerel sorunların çözümüne yönelik bizler her zaman yapıcı ve yönlendirici konumda sizlere destek vermeye devam edeceğiz. Tarihi ve kültürel zenginliklerle dolu şehrimizin tanıtımına vermiş olduğunuz katkılarınızdan dolayı hepinize teşekkür ederim. Her fırsatta bir araya gelerek istişarelerde bulunacağız" dedi.

10 Ocak 2024 tarihinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başkanlığında düzenlenen Valililer toplantısına katıldığını ifade eden Vali Eldivan, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın selamlarını da basın mensuplarına iletti.

Vali Eldivan, günün anısına Bayburt Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Murat Okutmuş'a plaket takdim ederek, basın mensuplarına yöresel ehram kumaşından yapılma çeşitli hediyelerden sundu.

İlde görev yapan tüm basın mensuplarının katıldığı programda Bayburt Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Okutmuş da davetleri için Vali Eldivan'a teşekkür etti. - BAYBURT

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bayburt Valisi Mustafa Eldivan, Basın Mensuplarıyla Bir Araya Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement