Vali Sözer'den Veda Ziyareti - Son Dakika
Yerel

Vali Sözer'den Veda Ziyareti

Vali Sözer\'den Veda Ziyareti

Son Valiler kararnamesi ile merkeze alınan Edirne Valisi Gökhan Sözer veda ziyaretlerine devam ediyor.

07.08.2012 18:11

Son Valiler kararnamesi ile merkeze alınan Edirne Valisi Gökhan Sözer veda ziyaretlerine devam ediyor. Vali Sözer, Ticaret Borsasının iftar yemeğinine katılarak uzunköprülülere veda etti. Uzunköprü Ticaret Borsası'nın Öğretmenevi Yazlık Çay Bahçesi'nde verdiği iftar yemeğine son valiler kararnamesi ile merkeze alınan Edirne Valisi Gökhan Sözer de katıldı. Yemekte bir konuşma yapan Vali Sözer, " Uzunköprülülere vedaya geldim." dedi.

Yemekten sonra; Ticaret Borsası, Ticaret ve Sanayi Odası, Uzunköprü Belediyesi ile Köy ve Mahalle muhtarları adına Vali Sözer'e şükran plaketi verildi.

Uzunköprü Ticaret Borsası'nın Öğretmenevi Çay Bahçesi'nde önceki akşam verdiği iftar yemeğine; Edirne Valisi Gökhan Sözer, CHP Edirne milletvekili Kemal Değirmendereli, CHP Edirne 23. Dönem Milletvekili Rasim Çakır, Uzunköprü Kaymakamı Uğur Kolsuz, İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Kenar, Uzunköprü İlçe Jandarma Komutanı Hasan Yılmaz, Uzunköprü Meslek Yüksek Okulu Müdürü Erol Çakır, Ak Parti İl Genel Meclis Üyesi Nedret Akbulut ve CHP Edirne İl Genel Meclis Üyesi Mehmet Al, Uzunköprü Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Akalın, Belediye Başkan Vekili Bülent Ceylan, Uzunköprü Belediyesi Başkan Yardımcısı Hüsamettin Çotra, Uzunköprü Süt Üreticileri Birliği Başkanı Şeref Ateşli, Uzunköprü Köy ve Mahalle Muhtarları Derneği Başkanı Hayati Balkan, Ak Parti Uzunköprü İlçe Başkanı Çağatay Yılmaz, CHP Uzunköprü İlçe Başkanı Yakup Atalay ve Ticaret ve Sanayi Odası ile Ticaret Borsası'ndan yönetim kurulu üyeleri ve tüccarlar katıldı.

İftar sonrasında Uzunköprü Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Rahmi Eren'in selamlama konuşmasının ardından kürsüye gelen son valiler kararnamesi ile merkeze alınan Edirne Valisi Gökhan Sözer veda konuşması yaptı. Vali Sözer konuşmasında, Edirne'de güzel günlerinin geçtiğini ve önemli hizmetler gerçekleştirdiklerini belirterek, herkesten helallik istedi.

Konuşmaların ardından, Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Rahmi Eren, Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Akalın, Uzunköprü Belediye Başkan Vekili Bülent Ceylan ve Uzunköprü Muhtarlar Derneği başkanı Hayati Balkan tarafından Vali Gökhan Sözer'e şükran plaketi verildi.

İftar yemeğinin ardından topluca Garden Park'a giden katılımcılar, burada çay içtiler ve birlikte Uzunköprü'ye özgü bir tat olan nohutlu beyaz simit

yediler. Garden Parktaki çay sohbeti gece geç saatlere kadar devam etti.

(MA - )

07.08.2012 17: 51: 29

TSI

NNNN - EDİRNE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Vali Sözer'den Veda Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement