Yalova Üniversitesinde Mezuniyet Sevinci - Son Dakika
Yerel

Yalova Üniversitesinde Mezuniyet Sevinci

Yalova Üniversitesinde Mezuniyet Sevinci

Yalova Üniversitesi Meslek Yüksek Okulu'ndaki 12 bölümden okuyan 600 öğrenci düzenlenen törenle mezun oldu.

19.06.2013 21:57

Yalova Üniversitesi Meslek Yüksek Okulu'ndaki 12 bölümden okuyan 600 öğrenci düzenlenen törenle mezun oldu.

Yalova Üniversitesi MYO mezuniyet sevinci yaşadı. Barış Manço Açıkhava Tiyatrosunda düzenlenen törene Yalova Valisi Esengül Civelek, Yalova Belediye Başkanı Yakup Koçal, Çiftlikköy Belediye Başkanı Metin Dağ, AK Parti Yalova İl Başkanı Mustafa Pehlivan ile çok sayıda davetlide katıldı. 600 öğrencinin mezun olduğu törenin açılış konuşmasını Yalova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Niyazi Eruslu yaptı. Mezun olan gençlerin ülkenin geleceğini şekillendireceklerini dile getiren Eruslu, "Bugün hep birlikte öğrencilerimizi yuvadan uğurlayacak olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. sevgili öğretim üyesi arkadaşların bu mezuniyet tablosu sizlerin oluşturduğunuz bir tablodur. Öğrencilerimizi Atatürk ilke ve inkılapları, milli değer ve yargıları ile bezenmiş bir şekilde yetiştirdiniz. Bu çalışmalardan dolayı sizlere kalbi şükranlarımız sunuyorum. Değerli öğrencilerimiz bugün mezun oluyorsunuz. Sizleri istikbali şekillendiren gençler olarak görüyor ülkemize önemli hizmetlerde bulunacağınıza ve ufuklar açacağınıza inanıyorum" dedi.

Yalova Valisi Esengül Civelek ise, "Gençlerimizin mezuniyet mutluluğu ve coşkusunu tüm kalbimle paylaşıyorum. Sevgili gençler çağın koşullarına ve toplumun beklentilerine cevap verebilmek için eğitim aldınız. Sizlerin yaşam boyu öğrenen sürekli kendini geliştiren bireyler olarak yetiştiren hocalarınızı da kutluyorum" şeklinde konuştu.

Ardından Yalova Valisi Esengül Civelek okul birincisi Seyhan Gençtürk'e birincilik belgesini takdim etti.

Sırayla sahneye gelen öğrenciler mezuniyet belgelerini bölüm öğretim görevlilerinden aldılar. Belge dağıtımı esnasında öğrenciler kadar aileler de heyecan yaşadı. Bazı anne ve babaların ise çocuklarının mezuniyeti karşısında duygulandıkları gözlendi.

Belgelerin dağıtımı sonrasında hep birlikte sahneye çıkan 600 öğrenci hep birlikte keplerini havaya fırlatarak mezuniyet sevinci yaşadılar. - YALOVA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yalova Üniversitesinde Mezuniyet Sevinci - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement