Yaşlılara Türk Sanat Müziği Konseri - Son Dakika
Yerel

Yaşlılara Türk Sanat Müziği Konseri

Yaşlılara Türk Sanat Müziği Konseri

Kırklareli’nin Lüleburgaz ilçesinde bulunan Ramazan Yaman Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’nde, Lüleburgaz Kültür ve Sanat Derneği Türk Sanat Müziği Korosu tarafından Türk Sanat Müziği konseri düzenlendi.

23.05.2016 14:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kırklareli'nin Lüleburgaz ilçesinde bulunan Ramazan Yaman Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi'nde, Lüleburgaz Kültür ve Sanat Derneği Türk Sanat Müziği Korosu tarafından Türk Sanat Müziği konseri düzenlendi.

Koro şefi ve aynı zamanda Lüleburgaz Kültür ve Sanat Derneği Başkanı İnci Aral, düzenlenen konserle ilgili yaptığı açıklamada, "Müzik dolu bir akşamda yaşlılarımızla birlikte olmaktan şeref duyduk. Onların yüzlerini bir nebze de olsa güldürebildiysek ne mutlu bizlere" dedi.

Koroda yer alan Mehmet Sungur ise, Lüleburgaz Ramazan Yaman Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi'nden hizmet almakta olan annesi Fatma Sungur ve diğer yaşlılar için eserleri seslendirmenin kendileri için ayrı bir gurur ve heyecan kaynağı olduğunu ifade etti.

Konser, birbirinden değerli Türk Sanat Müziği eserleriyle sürdü ve söylenen eserlere yaşlılar da eşlik etti. - KIRKLARELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yaşlılara Türk Sanat Müziği Konseri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement