Yayladağı'nda Cami Açılışı - Son Dakika
Yerel

Yayladağı'nda Cami Açılışı

Yayladağı\'nda Cami Açılışı

AK Parti Hatay Milletvekili Türkoğlu." Birlikte rahmet ayrılıkta azap vardır.

10.06.2013 11:44

Yayladağı ilçesine bağlı Karacurun köyünde, haırseverler tarafından yaptırılan caminin açılışı düzenlenen törenle yapıldı.

AK Parti Hatay Milletvekili Hacı Bayram Türkoğlu, açılış töreninde yaptığı konuşmada, birlikte rahmet, ayrılıkta azap olduğunu belirterek, bu ilke doğrultusunda hareket edeceklerini söyledi.

Caminin yapılmasında emeği geçenlere teşekkür eden Türkoğlu, Taksim Gezi Parkı'ndaki olaylarla  ilgili olarak, Türkiye'nin gelişmişlik rotasında set çekmek isteyenlerin ellerinden geleni yaptığı belirtti.

Türkoğlu, konuşmasına şöyle devam etti:

"Sizlerin duaası olduğu sürece, bu sıkıntıları aşacak güçteyiz, niyetteyiz. Birlik ve beraberliğinizi bozmadığınız sürece bunların üstesinden geleceğiz inşallah. Bugün, hamdolsun ülkemiz bölgesinde lider, dünyada küresel güç konumuna geldi. Bütün dünya devletleri de gelişen ülkeler, özellikle bu bölgede emelleri olanlar bunun karşısındalar. Sağduyuyla hareket edip bizi birbirimize düşürmek isteyenlerin oyununa gelmeyeceğiz. Birlikte rahmet ayrılıkta azap vardır. Bu ilke doğrultusunda hareket edeceğiz. Dün olduğu gibi bugün de birlik ve beraberliğimizi bozmadığımız sürece, başkasının ne yaptığı ne yapacağı önemli değil. Bizim nasıl tavır takınacağımız daha büyük önem arz ediyor. Biz üzerime bu karabasan gibi çöken sisleri aralamaya muktedir bir millet ve devletiz. Yeter ki birlik ve beraberliğimizi bozdurmayalım."

Yayladağı Kaymakam Tolga Polat ve Karacurun köyü muhtarı Veli Gümüş'ün de konuşmasının ardından caminin açılışı yapıldı.

Programa, Antakya Belediye Başkanı Lütfü Savaş, Karaköse Belediye Başkanı İsmail Ergüt, Yeditepe Belediye Başkanı Ömer Ateş, Kışlak Belediye Başkanı Mehmet Ali Yarar, İlçe Müftüsü Mehmet Güneş, AK Parti İlçe Başkanı Recep Tuncer ve Yayladağı ve çevre köylerde çok sayıda davetli katıldı. - Hatay

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Yayladağı'nda Cami Açılışı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement