Yeni Vergi Dairesi Soma'ya Yakışacak - Son Dakika
Yerel

Yeni Vergi Dairesi Soma'ya Yakışacak

Yeni Vergi Dairesi Soma\'ya Yakışacak

Soma vergide 36 ili geride bıraktı.

24.07.2012 17:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Soma vergide 36 ili geride bıraktı. Atatürk Caddesi üzerinde inşa edilecek olan yeni ve modern vergi dairesinin yerinde bulunan lojmanlar yıkılmaya başlandı. Yıkım çalışmalarını Soma Kaymakamı Abdülkadir Karataş, Soma Belediye Başkanı Hasan Ergene, İl Genel Meclis Üyesi İbrahim Demiraslan ve Vergi Dairesi Müdürü Kazım Tuğcu ile birlikte izleyerek bilgi aldı.

Kaymakam Abdullah Karataş, yeni yapılacak hizmet binasının bir milyon 400 bin TL'ye malolacağını belirterek, "Şu anda yıkım çalışmaları var. En kısa zamanda binamızın temelini atarak, Soma'ya güzel bir vergi dairesi hizmet binası yapacağız. Soma Vergi Dairesi Müdürümüz görev süresi içerisinde, Soma'ya güzel hizmetlerde bulundu. Bunlardan en güzeli de yeni Vergi Dairesi hizmet binasının kazandırılması oldu. Şimdi kendisini Eskişehir'e uğurluyoruz. Vatandaşla geldiğinden bu yana çok iyi bir şekilde diyalog kuran Tuğcu'ya Soma'ya yaptığı katkılardan ötürü teşekkür ederim" dedi.

Soma Vergi Dairesi Müdürü Kazım Tuğcu da, düşüncelerini, "Soma'da güzel işler yapmamızın sebebi kamu kurumlarının diyalogunun çok iyi olmasıdır. Gerçekten burada çok güzel bir uyum var. Ben başta Sayın Kaymakamımız olmak üzere herkese destekleri ve katkılarından ötürü teşekkür ediyorum. Yeni binamızda hayırlı uğurlu olsun" şeklinde ifade etti. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yeni Vergi Dairesi Soma'ya Yakışacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement