Yeni Yıla Çalışarak Girdiler - Son Dakika
Yerel

Yeni Yıla Çalışarak Girdiler

Muğla'da görev yapan polis ve 112 Acil Sağlık görevlileri yeni yılı çalışarak karşıladı.

01.01.2012 02:00

Muğla'da görev yapan polis ve 112 Acil Sağlık görevlileri yeni yılı çalışarak karşıladı.

Kentte vatandaşların huzuru ve güveni için görev yapan polis ekipleri, Muğla Emniyet Müdürlüğü MOBESE Merkezi'nde yaşanabilecek olumsuz olayları önceden tespit etmek için kameralardan kenti izliyor. Ekipler olumsuz buldukları durumu en yakın ekibi sevk ederek kentin huzurunu sağlıyor.

Muğla Emniyet Müdür Yardımcısı Yardımcısı Arif Uygur, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yılbaşı dolayısıyla Muğla'da bir dizi önlem alındığını söyledi.

Uygur, kentin güvenliği için mesai saati gözetmeden görev yaptıklarını belirterek, "Emniyet teşkilatımız yılbaşında vatandaşların güvenli ve huzurlu bir ortamda olmaları için çalışıyor. MOBESE sisteminden kentin kilit noktaları sürekli kontrol ediliyor. Bir olumsuzluk durumunda ekiplerimiz en hızlı şekilde olay yerine intikal ederek konuya dahil oluyor. Biz vatandaşlarımızın güvenliği için varız" dedi.

-Yeni yıla ambulansta girdiler-

Yılbaşında vatandaşların sağlığı ve güveni için çalışan bir başka ekip ise 112 Acil Yardım ekipleri. 112 ekipleri yaşanabilecek acil vakalara daha erken müdahale için ambulansta nöbet tutuyor. Vatandaşların acil durumlarda, tıbbi yardım istediği Muğla 112 Komuta Kontrol Merkezi'ne gelen çağrılar en yakındaki ekiplere haber verilerek, müdahale ediliyor.

112 Komuta Kontrol Merkezi'nde yeni yıla merhaba diyen görevliler, insanların sağlığı için görev yapmaktan mutluluk duyduklarını ifade ettiler.

Öte yandan, Muğla Belediye Başkanı Osman Gürün, Komiser Hamdi Bey Polis Merkezini ziyaret ederek polislerin yeni yılını kutladı.

- MUĞLA

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Yeni Yıla Çalışarak Girdiler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement