Yenimahalle Belediyesi'nin Ödüllü Satranç Turnuvası - Son Dakika
Yerel

Yenimahalle Belediyesi'nin Ödüllü Satranç Turnuvası

Yenimahalle Belediyesi\'nin Ödüllü Satranç Turnuvası

Yenimahalle Belediyesi'nin düzenlediği ödüllü satranç turnuvası sonuçlandı.

13.06.2012 11:05

Yenimahalle Belediyesi'nin düzenlediği ödüllü satranç turnuvası sonuçlandı. Karşıyaka Kurs Merkezi'nde gerçekleşen turnuvaya 132 çocuk katıldı. Minikler ve yıldızlar olmak üzere iki kategoride gerçekleşen turnuvada, kıyasıya bir mücadele yaşandı.

Türkiye Satranç Federasyonu hakemleri tarafından yönetilen turnuvada, minikler kategorisinde Uğur Çelik yıldızlarda Aklın Er birinci olurken; ikinciliği miniklerde Nihat Güneş, Yıldızlarda Kaan Eren Ülküdaş, üçüncülüğü ise miniklerde Gazican Ayaz yıldızlarda Begüm M. Demirsoy kazandı.

Satranç turnuvasında dereceye girenlerin ödüllerini Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar verdi. Satrancın minik ustalarını tebrik ederek hediyelerini veren Yaşar, "Zihinsel gelişiminizi olumlu yönde etkilediğini düşündüğümüz satranç turnuvasına katılan bütün çocuklarımızı tebrik ediyorum. Sağlıklı toplum sağlıklı eğitimden geçer düşüncesi ile hareket ederek, Yenimahalle'de sağlıklı nesiller yetiştirmek amacı ile var gücümüzle çalışıyoruz. Bizim için çok önemlisiniz" diye konuştu.

1'ncilere notebook, 2'ncilere bisiklet, 3'ncülere MP4 çaların verildiği turnuvada, 4'ncü ve 5'ncilere ise kalem seti hediye edildi. Dereceye giren çocuklara hediyelerinin yanında madalyalarını da takan Yaşar, kurs merkezini gezerek gitar kursunda eğitim alan öğrencileri ziyaret etti. Miniklerin çaldığı müziklere eşlik eden Yaşar, mini konser sonunda çocuklarla birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yenimahalle Belediyesi'nin Ödüllü Satranç Turnuvası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement