Antalya Belediye Başkanı Akaydın, Seçim Çalışmalarında - Son Dakika
Yerel

Antalya Belediye Başkanı Akaydın, Seçim Çalışmalarında

Antalya Belediye Başkanı Akaydın, Seçim Çalışmalarında

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın, seçim çalışmalarına Alanya'da devam etti.

13.02.2014 17:20  Güncelleme: 09:14

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın, CHP Alanya Belediye Başkan adayı Şefik Türktaş ve partililerle Alanya'daki seçim çalışmalarına devam etti.

Başkan Akaydın, Alanya'daki seçim çalışmalarına sanayi sitesi esnaf ziyaretiyle başladı. Esnafla sohbet eden ve sorunlarını dinleyen Akaydın, esnaftan gelen istek üzerine, sitenin güvenlik kameraları eksikliğini gidereceklerinin sözünü verdi.

Evi olmadığı için çalıştığı atölyede yatan 15 yaşındaki Mehmet Aksoy isimli çırak, Türkiye'de ilk kez Mustafa Akaydın tarafından projelendirilip Antalya'daki Akdeniz Sanayi Sitesi'nde faaliyete geçen ve çıraklara ücretsiz barınma, yeme-içme, yabancı dil eğitimi, bilgisayar, müzik, eğlence gibi imkanlar sunan Çıraklık Merkezi'nin aynısını Alanya Sanayi Sitesi'ne de yapılmasını istedi.

Sanayi esnafı ziyareti ardından Alanya Kahramanmaraşlılar Kültür ve Dayanışma Derneği'nin belediye binası yakınlarında hazırladığı organizasyona geçen Akaydın, burada Alanya Belediye Başkanı Hasan Sipahioğlu ve Alanya Kaymakamı Ayhan Özdemir ile karşılaştı.

Seçim çalışmaları sırasında gezdiği mahallelerde sık sık başka partilerin seçim ofislerine de uğrayan ve başarı dileyen Akaydın, Sipahioğlu'na, "Gelmişken belediyeyi alalım dedik" diye espri yaptı.

Alanya'nın Sapadere, Fakırcalı ve Çamlıca köylerini de ziyaret eden Akaydın'a köylüler en temel sorunlarının yol ve su olduğunu iletti. Kendi döneminde 75 milyon liranın asfalta harcandığını ve Antalya'nın 2060 yılına kadar su problemini çözdüğünü anlatan Akaydın, tekrar seçilmesi halinde bu başarının köylere de yansıyacağının sözünü verdi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Antalya Belediye Başkanı Akaydın, Seçim Çalışmalarında - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement