Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Kemal Çelik, Antalya Ticaret Borsası (ATB) Başkanı Ali Çandır'ı ziyaret etti.
MHP Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Kemal Çelik, MHP İl Başkanı Osman Çetin, il ve ilçe yönetim kurulu üyeleriyle birlikte ATB Başkanı Ali Çandır'ı ziyaret etti. ATB Meclis Başkanı Hüseyin Cahit Kayan, ATB Yönetim Kurulu Üyeleri Mahmut Ruhi Alpagot, Halil Bülbül ve Süleyman Ersan'ın da bulunduğu ziyarette Çelik, Antalya'nın yönetimine talip olduklarını belirterek, projeleri hakkında borsa üyelerine bilgi verdi. Ekonominin önünü açacak politikalara ihtiyaç olduğunu belirten Çelik, belediye başkanı seçilmesi halinde ekonomi çevreleri, sivil toplum kuruluşları, halkla ortak çalışacaklarını söyledi. Çelik, "Tarım ve turizmde bir numara olan bir kentte yaşıyoruz. Göreve geldiğimizde bunların önünü açacak projeleri uygulayacağız" dedi.
ATB Başkanı Ali Çandır, Kemal Çelik'e başarılar dilerken, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Kim belediye başkanı olursa tarım topraklarının korunmasını talep edeceklerini ve bunun takipçisi olacaklarını söyleyen Ali Çandır, Antalya'nın köklü ve kararlı projelere ihtiyacı olduğunu kaydetti. Ali Çandır, Vakıf Zeytinliği'yle ilgili yapılacak çalışmaları MHP heyetine anlatırken, Kemal Çelik, "Böyle bir alanı koruma altına alıp, kente kazandırdığınız için sizlere teşekkür ediyoruz" dedi. - ANTALYA
Son Dakika › Yerel › Yerel Seçimlere Doğru - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.