Yerel Seçimlere Doğru - Son Dakika
Yerel

Yerel Seçimlere Doğru

Yerel Seçimlere Doğru

MHP heyeti ESO Başkanı Özaydemir ile bir araya geldi.

11.02.2014 18:20

MHP İl Başkanı Ayhan Sezer, Büyükşehir Belediye Başkan adayı Kadir Çalışıcı, Tepebaşı Belediye Başkan adayı Murat Sanlar, Odunpazarı Belediye Başkan adayı Emine Edizgil ve beraberindeki heyet, Eskişehir Sanayi Odası (ESO) Başkanı Savaş Özaydemir ile bir araya geldi.

ESO'dan yapılan yazılı açıklamaya göre, Başkan Özaydemir, belediyeciliğin en fedakarca çalışma alanı olduğunu belirterek, ESO olarak Eskişehir'e hizmet etmek için çalıştıklarını vurguladı.

Kent ekonomisine destek vermeye çaba gösterdiklerini anlatan Özaydemir, "Unutulmamalıdır ki kente yapılacak belediye yatırımları şehrimize gelecek sanayi yatırımlarını da etkileyecektir. Kentin başarısı bize, bizim başarımız kente yansır. Sonuçta ülkemiz kazanır. İlişkilerimizi sıcak tutmalıyız. Belediyelerimize aday olan arkadaşlarımıza oda olarak başarılar dileriz" ifadelerini kullandı.

MHP Büyükşehir Belediye Başkan adayı Kadir Çalışıcı da Eskişehir Valiliği görevi sırasında ESO ile önemli işler yaptıklarını ve diyaloglarının iyi olduğunu anlattı.

Çalışıcı, sanayicilerle hep gurur duyduklarını belirterek, belediye başkanı seçilmesi halinde yeni sanayilerin kente kazandırılması konusunda birlikte çalışmak istediklerini kaydetti.

MHP Odunpazarı Belediye Başkan adayı Edizgil ve Tepebaşı Belediye Başkan adayı Sanlar da bölgelerinde gerçekleştirecekleri çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Toplantı sonrasında Özaydemir, başkan adaylarına ESO tarafından üyelerinin ihtiyaçları doğrultusunda hazırlanan, sanayicilerin siyasilerden ne beklediği ve bunlara ilişkin cevapları içeren bir kitapçığı verdi. - Eskişehir

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Yerel Seçimlere Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement