Ak Parti Konya Milletvekili Tüfekçi'nin Ziyaretleri - Son Dakika
Yerel

Ak Parti Konya Milletvekili Tüfekçi'nin Ziyaretleri

Ak Parti Konya Milletvekili Tüfekçi\'nin Ziyaretleri

AK Parti Konya Milletvekili Tüfekçi, Seydişehir Belediye Başkan adayı Tutal ve İlçe Başkanı Atalay, Gökçehüyük ve Kesecik köylerini ziyaret etti.

10.03.2014 18:02  Güncelleme: 13:58

AK Parti Konya Milletvekili Harun Tüfekçi, Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal ve İlçe Başkanı Kemalettin Atalay, seçim çalışmaları kapsamında, Seydişehir'e bağlı Gökçehüyük ve Kesecik köylerini ziyaret etti.

Tüfekçi, ziyaretlerde yaptığı konuşmada, 12 yıllık AK Parti iktidarında Türkiye'de çok şeylerin değiştiğini söyledi.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ı sandıkta yenemeyeceklerini anlayanların, kirli oyunlarla, hükümeti görevden uzaklaştırma gayretinde olduklarını belirten Tüfekçi, "Bize millet sandıkta 'git' derse gideriz. 'Sizden memnunuz, devam edin' derlerse devam ederiz. Milletimizin başını bu zamana kadar öne eğdirmedik, bundan sonra da eğdirmeyiz. Bize destek veren milletimize, dün nasıl sahip çıktıysak bundan sonra da sonuna kadar sahip çıkmaya devam ederiz" diye konuştu.

Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal ise Seydişehir halkının menfaatleri için yola çıktıklarını dile getirdi.

Seydişehir'in yıllardır özlemini çektiği büyük hizmetlere, AK Parti ile kısa zamanda kavuşacağını aktaran Tutal, "Önce Allah'ın izniyle, sonra değerli halkımızın teveccühüyle başkanlık görevi şahsıma verilirse ekibimle hazırladığımız projeleri, Konya Büyükşehir Belediyesi'nin de desteğiyle hayata geçirmenin gayreti içinde olacağız" dedi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Ak Parti Konya Milletvekili Tüfekçi'nin Ziyaretleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement