AKP Suluova'da Ak Yürüyüş Düzenledi - Son Dakika
Yerel

AKP Suluova'da Ak Yürüyüş Düzenledi

AK Parti Amasya Milletvekili Avni Erdemir, partisinin Suluova ilçe teşkilatı tarafından düzenlenen "Ak Yürüyüşe" katıldı.

26.03.2014 17:06  Güncelleme: 11:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şehir içi ana bulvar güzergahında gerçekleştirilen yürüyüşte ellerinde Türk bayrağı ve AK Parti bayraklarıyla yürüyenlere katılan Erdemir, seçim otobüsü üzerinden partililere seslendi.

"Suluova bugün muhteşem bir coşkuyu yaşıyor" diyen Erdemir, sözlerine şöyle devam etti:

"Heyecanınız, coşkunuz, muhabbetiniz ve birliğiniz için hepinize teşekkür ediyorum. AK Parti ve Türkiye sizlerden aldığı güçle geleceğe yürüyor. Amasya genelinde 8 belediye başkanlığını kazanacağız. Bugün hep birlikte Recep Tayyip Erdoğan'la istikrarlı Türkiye için yola devam diyoruz. Daima hizmet daima millet diyoruz. Adayımız Fatih Üçok'un belediye başkanlığına evet diyoruz. İnşallah 30 Mart akşamı aynı coşkuyu yine sizlerle birlikte yaşayacağız."

Belediye Başkan adayı Fatih Üçok ise "Bugün Başbakanımız ve ülkemiz için yürüdük. Yeni ve modern bir Suluova için yürüdük. Hepiniz ak gönüllülüğünüzü ortaya koyarak buraya geldiniz. Hepinize teşekkür ediyorum. Suluova'dan Başbakanımıza selam olsun" diye konuştu.

Yürüyüşe, AK Parti İl Başkanı Osman Faik Salman, İlçe Başkanı Aydın Korkmaz, partililer ile çok sayıda kişi katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel AKP Suluova'da Ak Yürüyüş Düzenledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement