Yeşilay'dan Büyükşehir'e Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Yeşilay'dan Büyükşehir'e Ziyaret

Yeşilay\'dan Büyükşehir\'e Ziyaret

Yeşilay Genel Başkanı Muharrem Balcı, Yeşilay Kayseri Şube Başkanı Mehmet Köseoğlu ve beraberindekilerle Büyükşehir Belediyesi'ni ziyaret etti.

29.03.2012 12:37

Yeşilay Genel Başkanı Muharrem Balcı, Yeşilay Kayseri Şube Başkanı Mehmet Köseoğlu ve beraberindekilerle Büyükşehir Belediyesi'ni ziyaret etti.

Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarete Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Serdar Altuntuğ evsahipliği yaptı. Kayseri'nin bağımlılıkla mücadele konusunda iyi bir noktada olduğunu ifade eden Yeşilay Genel Başkanı Balcı, sigara ve alkolün zararları konusunda bilgilerer aktararak Türkiye'de ve dünyadan sigara ve alkolden hayatını kaybedenlerin oranlarının oldukça fazla olduğunu söyledi.

Ziyarette kamu kurum ve kuruluşlarıyla işbirliğinini önemine de değinen Balcı, belediyelerle işbirliği protokolleri imzaladıklarını, Kayseri Büyükşehir Belediyesi ile de protokol imzalamak istediklerini kaydetti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Altuntuğ ise Büyükşehir Belediyesi olarak sosyal sorumluluk projelerine

önem verdiklerinin belirterek "Özellikle gençlere yönelik yürüttüğümüz öenmli projelerimiz var. Bu projeler Türkiye çapında da ödüller kazandı. Gençlerimizin eğitimine yönelik başlattığımız Gülen Yüzler Projesi de bunlardan biridir" dedi.

Yeşilay'ın çalışmalarını desteklediklerini kaydeden Altuntuğ, her türlü işbirliğine hazır olduklarını ifade etti.

Ziyaretin sonunda Altuntuğ, Yeşilay Genel Başkanı Balcı'ya plaket takdim ederken Balcı ise Altuntuğ'a Yaşilay rozeti taktı ve Yaşilay'ın çıkardığı bazı yayınları armağan etti. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yeşilay'dan Büyükşehir'e Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement