Yozgat Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü ile Sorgun Belediyesi tarafından düzenlenen Yozgat Tekvando Şampiyonası Sorgun'da yapılacak.
Kapalı Spor Salonu'nda 3 Mart cumartesi gün başlayacak şampiyonaya Yozgat'tan iki kulüp, Sarıkaya ve Yerköy'den birer kulüp ile Sorgun Belediye spor, Sorgun Halk Eğitim Müdürlüğü Tekvando takımı ile Zinde Gençlik ve Spor Kulübü tekvando takımı katılacak.
Sorgun Belediyespor Tekvando takımı Antrenörü Ahmet Turan Dinçer, Türkiye çapında başarılar yakalamak için sporcuların bu tür turnuvalara ihtiyacı olduğunu belirterek "Tekvandocuların maç ortamını tanıması ve yaşaması için bu turnuvalar büyük fırsat. Ulusal müsabakalarda yarışan sporcularımız bu maçlarla hazırlıklarını yapıyor. Ayrıca Yozgat ve çevre ilçelerin sporcuları arasında kaynaşma oluyor. Hem takımımızı desteklemek, hem de Tekvando müsabakalarını seyretmek üzere tüm sporcularımızı velilerimizi ve tüm Sorgunluları cumartesi kapalı spor salonuna davet ediyoruz" dedi.
Muhabir: Şahin Özmen/ Özcan Güney
Yayıncı: İsmail İçer - YOZGAT
Son Dakika › Yerel › Yozgat Tekvando Şampiyonası Sorgun'da Yapılacak - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.