Ziya Taşkent Konser Salonu Açıldı - Son Dakika
Yerel

Ziya Taşkent Konser Salonu Açıldı

Ziya Taşkent Konser Salonu, Eda Karaytuğ ve Bekir Ünlüataer'in konseriyle açıldı

09.10.2013 15:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ziya Taşkent Konser Salonu, Eda Karaytuğ ve Bekir Ünlüataer'in konseriyle açıldı.

Programda konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, şehrin kültür ve sanat hayatına yeni bir yatırımı kazandırmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

Toçoğlu, geçmişte farklı amaçlarla kullanılan mekanı konser salonuna dönüştürme ve açılışını yapıyor olmanın kendileri için anlam ifade ettiğini belirterek, "Bu salonda şehrimizin yetiştirdiği çok önemli sanatçı ve bestekar Ziya Taşkent'in adının yaşayacak olması bizi ayrıca mutlu kılmaktadır. Sakarya'nın kültür ve sanat hayatını canlandıracak önemli yatırımları hayata geçiriyoruz. Ziya Taşkent konser salonunun açılışını yapıyoruz. Bu salonumuzda birbirinden değerli sanatçılarımızı vatandaşlarımızla buluşturmaya devam edeceğiz. Bu alanda yürüttüğümüz çalışmaları hız kesmeden sürdüreceğimizi belirtmek isterim" şeklinde konuştu.

Ebru, minyatür, resim, fotoğraf, sinema ve müziğe destek olduklarını ve Sakarya'nın yaşam kalitesini yükselttiklerini vurgulayan Toçoğlu, çalışmalarına ara vermeden sürdürdüklerini kaydetti.

Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı İbrahim Aktürk de Taşkent'in adını konser salonuna verdiklerini ve şehre hayırlı olmasını diledi.

Konuşmaların ardından Karaytuğ ve Ünlüataer, Taşkent'in bestelerini seslendirdi. - Sakarya

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Ziya Taşkent Konser Salonu Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement