Adana'da Uyuşturucu Operasyonu: 2 Kişi Tutuklandı - Son Dakika
3.Sayfa

Adana'da Uyuşturucu Operasyonu: 2 Kişi Tutuklandı

Adana'da uyuşturucu satıcılarına yönelik düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 2 kişi tutuklandı. İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, 'torbacı' olarak bilinen uyuşturucu satıcılarına yönelik çalışma yaptı. Ekipler, bir evde gerçekleştirdikleri baskında 9 paket metamfetamin, 1.66 gram sentetik kannabinoid ve 1 sentetik ecza ele geçirdi. Operasyonda gözaltına alınan 2 kişi tutuklanırken, 1 kişi adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

16.11.2023 10:00

- Adana'da 'torbacı' operasyonunda 2 tutuklama

ADANA - Adana'da uyuşturucu satıcılarına yönelik düzenlenen operasyonda gözaltına alınan Ali T. ile Özcan K., tutuklandı.

İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, 'torbacı' olarak bilinen uyuşturucu satıcılarına yönelik çalışma yaptı. Ekipler, merkez Seyhan ilçesine bağlı Mithatpaşa Mahallesi'ndeki bir eve baskın düzenledi. Ekipler, 9 pakette 9.02 gram metamfetamin, 1.66 gram sentetik kannabinoid ve 1 sentetik ecza ele geçirdi.

Gözaltına alınan Sedat T. ve İbrahim Erhan Y. çıkartıldıkları mahkemece tutuklanırken Sultan Ö. ise adli kontrol şartıyla tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Adana\'da Uyuşturucu Operasyonu: 2 Kişi Tutuklandı
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Adana'da Uyuşturucu Operasyonu: 2 Kişi Tutuklandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement