Aksaray'da Sigara İzmariti Tartışması Kanlı Bitti - Son Dakika
3.Sayfa

Aksaray'da Sigara İzmariti Tartışması Kanlı Bitti

Aksaray'da Piri Mehmet Paşa Çarşısı İş Hanı'nda çıkan sigara izmariti tartışması, nalbur esnafının aynı iş hanında bulunan ajans işi yapan 4 kişiyi bıçaklamasıyla kanlı bir şekilde sonuçlandı. Yaralılar hastaneye kaldırılırken, polis ekipleri saldırganların yakalanması için soruşturma başlattı.

30.09.2023 23:11  Güncelleme: 23:12

KEMAL ONUR ATALAY

Aksaray'da, Piri Mehmet Paşa Çarşısı İş Hanı'nda esnaf arasında çıkan sigara izmariti tartışması kanlı bitti. Nalbur esnafı, kavgaya dönüşen tartışma sonucunda, aynı iş hanında bulunan ajans işi yapan 4 kişiyi bıçakladı.

Alınan bilgiye göre Aksaray' da bugün Piri Mehmet Paşa Çarşısı İş Hanı'nda nalbur işiyle uğraşan çarşı esnafı M.A.B. ve T.B, tartıştığı H.K, S.K, H.K. ve M.K'yi önce darp edip sonrasında bıçakladı.

Görgü tanıkları yaşanan olay sonrasında 112 Acil Çağrı Merkezi'ne ihbarda bulundu. İhbar üzerine polis ve sağlık ekipleri olay yerine sevk edildi. Olay yerine kısa sürede gelen sağlık ekipleri, yerde kanlar içinde yatan 4 yaralıya ilk müdahaleyi yaptı. Yaralılar daha sonra Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Polis ekipleri olayla ilgili soruşturma başlatırken, saldırganların yakalanması için Aksaray Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube ekipleri harekete geçti.

Aksaray\'da Sigara İzmariti Tartışması Kanlı Bitti
Kaynak: ANKA

Son Dakika 3.Sayfa Aksaray'da Sigara İzmariti Tartışması Kanlı Bitti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement