Başkent'teki Korkunç İnfazın Görüntüleri Güvenlik Kamerasına Yansıdı - Son Dakika
3. Sayfa

Başkent'teki Korkunç İnfazın Görüntüleri Güvenlik Kamerasına Yansıdı

Dün akşam saatlerinde, Ankara'da otomobiliyle evlerine giden aileye düzenlenen ve karı-kocanın hayatını kaybettiği korkunç infazın kamera görüntüleri ortaya çıktı.

07.10.2017 16:03  Güncelleme: 19:10

Ankara Mamak'taki Dostlar Mahallesi Bedrettin Cömert Caddesi üzerinden 06 DTF 98 plakalı otomobilleriyle evlerine giden Gökay İ. ile eşi Hilal İ., Üreğil Lisesi önünde elindeki silahla yolu kesen Erol K.'nın saldırısına uğradı.

Talihsiz çift, araçtakı küçük çocuklarının gözleri önünde hayatını kaybetti.

KÖŞEYE SIKIŞINCA KAFASINA SIKTI

Erol K.'nın peşine düşen ekipler, Hüseyingazi Türbesi'nden Dostlar Mahallesi'ne inen dağ yolunda aracı kıskaç altına aldı. Bir süre sonra aracı durduran polis ekipleri, aracın etrafını sararak şahsı teslim almak için harekete geçti. Kaçamayacağını anlayan Erol K., 2 kişiyi öldürdüğü silahın namlusunu kendisine çevirerek intihar etti.

OLAY ANI KAMERADA

Gökay İ. ile eşi Hilal İ.'ye saldırı anı güvenlik kameralarına yansıdı. Bedrettin Cömert Caddesi üzerinde meydana gelen olay esnasında cadde üzerinden geçen otomobillerin önce durduğu, daha sonra olay yerinden uzaklaştığı görülüyor. Güvenlik güçlerinin olay yerine bir süre sonra geldiği görünüyor.

Başkent\'teki Korkunç İnfazın Görüntüleri Güvenlik Kamerasına Yansıdı
Kaynak: İHA

Son Dakika 3. Sayfa Başkent'teki Korkunç İnfazın Görüntüleri Güvenlik Kamerasına Yansıdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement