Otomobilin Önünü Kesen TIR Şoförü, Çocuk Dahil Araçtaki Herkese Bıçakla Saldırdı - Son Dakika
3.Sayfa

Otomobilin Önünü Kesen TIR Şoförü, Çocuk Dahil Araçtaki Herkese Bıçakla Saldırdı

Kastamonu'nun Tosya İlçesinde yol verme sebebi ile tartıştığı otomobil sürücüsüne bijon anahtarıyla saldırdığı iddia edilen TIR sürücüsü araçta bulunan 3 kişiyi bıçakladı.

02.09.2018 13:01  Güncelleme: 13:51

Kastamonu'nun Tosya İlçesinde yol verme sebebi ile tartıştığı otomobil sürücüsüne bijon anahtarla saldırdığı iddia edilen TIR sürücüsü araçta ulunan 3 kişiyi bıçakladı.

ARACIN ÖNÜNE GEÇİP DURDURDU

Edinilen bilgilere göre İstanbul istikametinden Samsun istikametine seyir halinde olan 34 LH 7502 plakalı otomobil sürücüsü Elvan C. ile aynı istikamete gitmekte olan 41 NM 716 plakalı TIR sürücüsü arasında yol verme sebebiyle tartışma çıktı. Tosya D-100 karayolunda başlayan tartışmanın ardından iddialara göre ismi öğrenilemeyen TIR sürücüsü, seyir halindeyken bir anda otomobilin önüne geçerek aniden durdu. TIR'ın bir anda önüne geçtiğini fark eden Elvan C. otomobili güçlük ile durdurabildi.

Otomobilin Önünü Kesen TIR Şoförü, Çocuk Dahil Araçtaki Herkese Bıçakla Saldırdı

BIÇAK ÇEKTİ

Daha sonra TIR'dan inen sürücünün kendilerine bijon anahtarı ile saldırdığını iddia eden Elvan C., şahsın kendilerine saldırdığını iddia etti. Araçta bulunan ailesi ile birlikte TIR sürücüsünün elinden bijon anahtarını aldıklarını iddia eden Elvan C., TIR sürücüsünün daha sonra çıkardığı bıçakla kendilerine saldırdığını, kendisini, araçta bulunan Serkan C. ve Güler C.'yi bıçakladığını söyledi.

Otomobilin Önünü Kesen TIR Şoförü, Çocuk Dahil Araçtaki Herkese Bıçakla Saldırdı

"ABİ ALLAH'INI SEVİYORSAN BİRİNİZ ÖNE BİNSİN"

Seyir halindeki diğer araç sürücülerinin ihbarı üzerine olay erine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. İhbar üzerine olay yerine gelen emniyet görevlileri, tır sürücüsünü gözaltına aldı. Aldıkları bıçak darbeleri ile yaralanan Elvan C., Serkan C. ve Güler C. ilk müdahalelerinin ardından Tosya Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Bu esnada yaşanan korku dolu anların arasında kalan yaşadığı korkuyu üzerinden atamayan 10 yaşındaki Akın C.'nin polis memuruna, "Abi Allah'ını seviyorsan biriniz öne binsin" dedi.

Otomobilin Önünü Kesen TIR Şoförü, Çocuk Dahil Araçtaki Herkese Bıçakla Saldırdı

"AİLEME SALDIRDI"

Korku dolu anları anlatan otomobil sürücüsü Elvan C., "Otomobili yol kenarına güçlükle durdurabildim. Daha sonra ailemi otomobilde çıkararak yaşadığımız şokun etkisini atmak için beklemeye başladık. Tam bu sırada bu kez TIR şoförü eline aldığı bijon anahtarı ile otomobilin yanına gelerek benimle ve otomobilde bulunan ailem Güler C., Serkan C., Asya C. ve Akın C.'ye saldırdı. Yaşanan arbede esnasında bijon anahtarını tır şoförünün elinden almayı başardık. Fakat bu seferde şoförün bıçak çekmesi ile arbede esnasında Serkan Can boynundan ve vücudunun çeşitli yerlerinden yaralanırken Elvan Can ve Güler C.'nin de kollarında ve karın bölgelerinde kesikler oluştu" dedi.

Olay ile ilgili inceleme başlatıldı.

Otomobilin Önünü Kesen TIR Şoförü, Çocuk Dahil Araçtaki Herkese Bıçakla Saldırdı
Otomobilin Önünü Kesen TIR Şoförü, Çocuk Dahil Araçtaki Herkese Bıçakla Saldırdı
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Otomobilin Önünü Kesen TIR Şoförü, Çocuk Dahil Araçtaki Herkese Bıçakla Saldırdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (17)

  • Bjk27: Uzun yıllardır avrupaya uzunyol tır şöförlüğü yapmaktayım . Avrupada mesleğimi gururla yaparken , ülkemde söylemeye utanıyorum . Kurallara 100 riayet , giyim ve edep dikkati . Avrupalıda bunlara extra olarak bu adamlar 4 metre yüksekliği , 18 metre uzunluğu ve 40 ton ağırlığa hükmeden bi sanatkar gözüyle bakıyor . Ama ülkemde malesef eğitimsiz ve kopuk ruhlu , heryerde atlet ve traşsız gezen , usluba dikkat etmeyen bir maganda klubü . Meslektaş demeye dilim varmıyor ama onlar adınada sizlerden özür diliyorum . 59 0 Yanıtla
    Bjk27: Sağol başkentli 14 0 Deli: Adamsın yüreğine sağlık 0 0
  • Tirci: Bende tir soforuyum bu meslegide gezmeyi sevdigim icin yapiyorum.ama bizim ulkede bende dahil olmak kaydiyla butun tir şoforlerine her ay psikolojik test yapmlari lazim tirci adam yanlizligi seven adamdir buda kafada belli bir zaman sonra kimilerinde sknti çikaran bir iş. 23 0 Yanıtla
  • EZĞİ: zaten kazaların çoğu tır komyonetlrinden dolayı artık şiddet istemiyoruz şiddet uyğulayanlara büyük cezalar ğelsin ne hale ğeldik yeter diyiyoruz 10 1 Yanıtla
  • TIRCI ADAM: Bana 10 kişi saldırdılar napaydım yumruklamı dövüşeydim ? 5 6 Yanıtla
    Hadiya : Adam olman yeterli ama tır şöförüysen biraz zor 2 1
  • KANUN: bunların sorumluları yetkililerdir sol şerit geçiş içindir sol şeritte seyredenlere ceza yağdır burda vatandaşı vatandaşa kırdırıyoylar düzen yok, kanunu uygulayan yok 7 0 Yanıtla
  • Cengiz topbaş: bende yollardayım...gel aynı hareketi bana yap tır şoförü... 3 2 Yanıtla
  • Cideli : Taskoprulu senin gibi o çocukları varken heryerden bir sursuz mutlaka cikar 1 3 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement