Fethiye'de kamyon ile motosiklet çarpıştı: 1 ölü, 1 yaralı - Son Dakika
3.Sayfa

Fethiye'de kamyon ile motosiklet çarpıştı: 1 ölü, 1 yaralı

Fethiye'de kamyon ile motosiklet çarpıştı: 1 ölü, 1 yaralı Muğla'nın Fethiye ilçesinde motosiklet ile kamyonun çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybederken 1 kişi de yaralandı.

15.12.2022 15:54  Güncelleme: 17:19

Fethiye'de kamyon ile motosiklet çarpıştı: 1 ölü, 1 yaralı

MUĞLA - Muğla'nın Fethiye ilçesinde motosiklet ile kamyonun çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybederken 1 kişi de yaralandı.

Kaza, Karaçulha Mahallesi Cumhuriyet Bulvarı Çevre Yolu'nda öğle saatlerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, A.B. idaresindeki 48 JG 811 plakalı motosiklet ile M.Y. yönetimindeki 48 ADU 045 plakalı kamyon henüz bilinmeyen bir nedenle çarpıştı. Çarpışmanın etkisi ile motosiklette yolcu olarak bulunan Elif Bahat ve sürücü A.B. yola savruldu. Kazayı görenler durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. İhbar üzerine bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri yaptıkları kontrollerde Elif Bahat'ın hayatını kaybettiğini belirlerken, motosiklet sürücüsü A.B. ise yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı. Kazanın ardından Fethiye İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri de kamyon sürücüsü M.Y.'yi gözaltına alarak karakola götürdü.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Fethiye\'de kamyon ile motosiklet çarpıştı: 1 ölü, 1 yaralı
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Fethiye'de kamyon ile motosiklet çarpıştı: 1 ölü, 1 yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement