Ev Sahibi Tarafından Öldürülen Hırsızın Arkadaşları İntikam Yemini Etti! - Son Dakika
3. Sayfa

Ev Sahibi Tarafından Öldürülen Hırsızın Arkadaşları İntikam Yemini Etti!

Ev Sahibi Tarafından Öldürülen Hırsızın Arkadaşları İntikam Yemini Etti!

Adana'da aynı gece 3 kez bir dükkana girmeye çalışan hırsızlara, sesleri duyan ev sahibi tarafından ateş açıldı. Ölen gencin arkadaşları sosyal medyadan intikam yemini etti.

16.01.2016 09:39  Güncelleme: 11:00

Adana'da aynı gece bir dükkana 3 kez girmek isterken ev sahibinin ateş açması sonucu ölen hırsızın arkadaşlarının, sosyal medya üzerinden intikam yemini ettikleri ortaya çıktı.

AYNI GECEDE 3 KEZ SOYGUNA GELDİLER

Olay Seyhan ilçesine bağlı Sucuzade Mahallesi Güney Kuşak Bulvarı'nda 2015'in ocak ayında meydana geldi. İddiaya göre, gece 5 kişi Güney Kuşak Bulvarı'nda bulunan bir kuaför dükkanına girmek için aynı gece 3 kez gelip hırsızlık girişiminde bulundu. Zanlılar, en son geldiklerinde Mustafa Bulut(22) montunun içinden demir kesme makası çıkartıp pencerenin korkuluk demirlerini kesmeye başladı. Arkadaşları E.Ö. (14) ile M.Ö. (17) de kendisine yardım etti. Bu sırada R.C.(23) ile M.O. (22) da gözcülük yapmaya başladı. Bir süre demiri kesmeye çalışan ve korkuluğun bir tarafını kesmeyi başaran şahıslar, diğer demirleri kesmek isterken ev sahibi S.G. (36) seslere uyanıp ikinci katın penceresine çıktı.

EV SAHİBİ SİLAHINA SARILDI, ZANLILARDAN BİRİ ÖLDÜ

Hırsızları görünce bir gecede 3 kez geldikleri için sinirlenen S.G., bu kez tabancasına sarılıp ateş etti. Hırsızlar S.G.'yi görür görmez kaçmaya başladı; ancak kaçarken zanlılarından Mustafa Bulut yaralandı. Arkadaşları hemen yaralı Mustafa Bulut'u otomobil ile hastaneye kaldırdı ancak şahıs hayatını kaybetti. Olaydan sonra polise teslim olan katil zanlısı S.G, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

4 ZANLI DA TUTUKLANDI

Polis, olaydan sonra hırsızlık girişiminde bulunan 4 zanlıyı da yakaladı. Zanlılardan ikisinin yaşı küçük olduğu için çocuk şube müdürlüğünde ifadeleri alındı. İfadeleri tamamlanan zanlılar adliyeye sevk edildi. 4 zanlı da çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı.

"CEZAEVİNDEN ÇIKINCA CANINI ALACAĞIM"

Bu olaylar yaşandıktan sonra suç ortağı arkadaşlarının ölmesine çok üzülen arkadaşları sosyal medya aracılığıyla S.G hakkında çıkan haber fotoğraflarını paylaşıp altına, "Senin kanın yerde kalmayacak, sen cezaevinden çık senin canını ben alacağım, insan havaya sıkar, ayağa sıkar; kalbe mi sıkar" diye paylaşımlar yaptıkları ortaya çıktı.

Kaynak: İHA

Son Dakika 3. Sayfa Ev Sahibi Tarafından Öldürülen Hırsızın Arkadaşları İntikam Yemini Etti! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (50)

  • beşok: hata yapmış keşke hepsinin kafalarına sıksaydı 103 1 Yanıtla
  • by meçhul: eline sağlık kardaş iyi yapmışsın keşke hepsini gebertseydin 94 1 Yanıtla
  • alex de souza: Eğer hukuk bu adama bir gün dahi ceza verirse yazıklar olsun. Ne günlere kaldık malımızı canımızı savunamayacakmıyız. 76 1 Yanıtla
  • KADOGLU: AYRICA BIRDE TEHTITDEN BİR KACYIL CAKSINLAR ÇURÜSÜN ASALAKLAR 68 0 Yanıtla
  • kadir: hak hukuk mu var memlekette. doğru düzgün bir yargı olsa bir tane savcı çıkar şu mesajı atan o 0 kişiyi de sorguya alırdı. 62 0 Yanıtla
  • TİM07: Yakalansınlar ceza alsınlar.....ulan adamın ekmeğine göz dikmişşiniz bir de tehdit ediyorsunuz... 62 0 Yanıtla
  • OĞUZKAN: 3 kez üst üstte gelecek kapıyı demir makasıyla kesecek......gereken yapılmış 59 1 Yanıtla
  • hazin: ekmek çalsa neyse diyecem de, demiri kesecek kadar kendilerine güveniyorlar, o kadar pişkinler yani. nasıl olsa birşey olmaz hesabı. sistem bu kadar şımarttı bu namussuzları 56 1 Yanıtla
  • diyarbakirli: hem birgecede 3 defa adamın işyerine gireceksin hemde adamı tehdit edeceksin.ulan yüzsüzzler utanmadan bide konuşuyorsun. senin yaptığına karşılık ne yapacaktı aaa hey lütfen yapmayın rica ediyorum mu diyecekti 53 1 Yanıtla
  • 007: adam hatta etmiş diğerlerinde vuracaksın 49 1 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement