Işık ihlali kazaya neden oldu... Kamyonetle otomobilin çarpıştığı kazada bir çocuk yaralandı - Son Dakika
3.Sayfa

Işık ihlali kazaya neden oldu... Kamyonetle otomobilin çarpıştığı kazada bir çocuk yaralandı

Işık ihlali kazaya neden oldu.

26.03.2022 13:25  Güncelleme: 15:06

Işık ihlali kazaya neden oldu... Kamyonetle otomobilin çarpıştığı kazada

bir çocuk yaralandı

ANTALYA - Antalya'nın Manavgat ilçesinde kırmızı ışık ihlali yapan kamyonetin, otomobille çarpışması sonucu meydana gelen kazada 2 yaşındaki çocuk yaralandı. Kazaya karışan kamyonetin sürücüsü kendisine kırmızı ışık yandığını, ne var ki duramayarak diğer araca çarptığını söyledi.

Kaza, Hasan Fehmi Boztepe Caddesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Mehmet Zeki Erdoğan'ın kullandığı 07 B 0616 plakalı kamyonet, Küçük Hasan kavşağında Mehmet Kaparoğlu'nun kullandığı 07 MZL 66 plakalı otomobille çarptı.

Kazada, otomobilde bulunan ve başını otomobilin camına çarparak yaralanan 2 yaşındaki Yusuf Eymen Ş., kazanın meydana geldiği yerin yakınındaki özel hastaneye kaldırıldı. Kazadan bir süre sonra rahatsızlanan kamyonetteki yolcu Nevruz E. hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Daldım, kırmızıda geçtim

Kazaya karışan kamyonetin sürücüsü Mehmet Zeki Erdoğan, kendisine kırmızı ışık yandığını, ne var ki duramayarak diğer araca çarptığını söyledi.

Işık ihlali kazaya neden oldu... Kamyonetle otomobilin çarpıştığı kazada bir çocuk yaralandı
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Işık ihlali kazaya neden oldu... Kamyonetle otomobilin çarpıştığı kazada bir çocuk yaralandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement