Kastamonu'da Feci Kaza: 11 Yaralı - Son Dakika
3. Sayfa

Kastamonu'da Feci Kaza: 11 Yaralı

Kastamonu'da feci kaza: 11 YaralıKASTAMONU - Kastamonu'nun İnebolu ilçesinde yağışlı ve kaygan yolda meydana gelen kazada Şahin, Özkaya ve Delioğlu ailelerinden 11 kişi yaralandı.

27.07.2018 21:18

Kastamonu'da feci kaza: 11 Yaralı

KASTAMONU - Kastamonu'nun İnebolu ilçesinde yağışlı ve kaygan yolda meydana gelen kazada Şahin, Özkaya ve Delioğlu ailelerinden 11 kişi yaralandı.

İnebolu'dan Köroğlu Köyüne gitmekte olan Ömer Özkaya yönetimindeki 37 EN 129 plakalı minibüs ile Doğanyurt'tan İnebolu yönüne giden Vedat Şahin'in kullandığı 34 HHN 43 plakalı otomobil, Taşburun mevkiinde yağışlı yolda kontrolden çıkarak kafa kafaya çarpmak sureti ile kaza yaptı. Kazada Ömer Özkaya yönetimindeki minibüste bulunan Ayşe Özkaya (52), Semanur Özkaya (16), Aycan Özkaya (20), Aydan Özkaya ve aynı araçta bulunan yakınları Şengül Delioğlu (48), Serap Delioğlu yaralandı. Vedat Şahin yönetimindeki otomobilde bulunan, Oğuzhan Şahin (22), Kader Şahin Yiğit Ekrem Şahin ve 6 aylık bebek Yaman Asaf Şahin yaralandı.

Yaralılar İnebolu ve Abana 112 acil servislerine bağlı ambulanslarla İnebolu Devlet hastanesine sevk edildiler. Kazazedeleri taşımaya ambulans yetmeyince yaralılar uzun süre yere yatırılarak bekletilmek zorunda kaldı. Yaralıların içindeki 6 aylık bebeğin kafasındaki kanama yürekleri hoplattı. Yaralıları yoldan geçen vatandaşlar ve hemşireler sakinleştirmeye çalıştı. İnebolu Belediyesi İtfaiye ekibi ile Jandarma acil servis ekibine yardımcı oldu.

Kastamonu\'da Feci Kaza: 11 Yaralı
Kaynak: İHA

Son Dakika 3. Sayfa Kastamonu'da Feci Kaza: 11 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement