Ölüm Yolunda Hayatında Kaybeden Aile Toprağa Verildi - Son Dakika
3.Sayfa

Ölüm Yolunda Hayatında Kaybeden Aile Toprağa Verildi

Ölüm yolunda hayatında kaybeden aile toprağa verildiKANDIRA(Kocaeli),(DHA)-KOCAELİ'nin Kandıra ilçesinde 5 kişinin öldüğü, 4 kişinin yaralandığı kazada polis memuru, eşi ve kayınvalidesi toprağa verildi.

28.10.2018 15:20

Ölüm yolunda hayatında kaybeden aile toprağa verildi

KANDIRA(Kocaeli),(DHA)-KOCAELİ'nin Kandıra ilçesinde 5 kişinin öldüğü, 4 kişinin yaralandığı kazada polis memuru, eşi ve kayınvalidesi toprağa verildi.

Dün gece, İzmit ile Kandıra arasındaki sık sık kazaların meydana gelmesi nedeniyle 'ölüm yolu' olarak anılan yolda ciple ile otomobilin çarpışması sonucu 5 kişi öldü, 4 kişi yaralandı. Kazada otomobil sürücüsü Kandıra İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde görevli polis memuru Yunus Emre Gökkaya, eşi Merve Gökkaya, ağabeyi Murat Atilla Gökkaya, annesi Nafize Gökkaya ve kayınvalidesi Ayşe Çelik hayatlarını kaybetti. Polis memuru Yunus Emre Gökkaya, eşi Merve Gökkaya, polis memurunun annesi Nafize Gökkaya, kardeşi Murat Atilla Gökkaya ve kayınvalidesi Ayşe Çelik hayatlarını kaybetti.

5 kişinin cenazeleri Kandıra Kazım Dinç Devlet Hastanesi'nin morgundan alınarak Kandıra Merkez Şefik Camii'ne getirildi. Öğle namazının ardından 5 kişi için cenaze namazı kılındı. Cenaze namazının ardından polis memurunun cenazesi meslektaşlarının omuzlarında cenaze aracına taşındı. Polis memuru, eşi ve kayınvalidesi Kandıra Asri Mezarlığı'nda toprağa verildi. Nafize Gökkaya ve oğlu Murat Atilla Gökkaya'nın cenazeleri ise toprağa verilmek üzere Gümüşhane'ye gönderildi.

Cenaze namazında polis memuru ve eşinin yakınları ile polisler büyük üzüntü yaşadı. Kazada yaralanan polis memurunun oğlu 1 yaşındaki Hamza Ali Gökkaya'nın ise hastanede tedavisi devam ediyor.

Ölüm Yolunda Hayatında Kaybeden Aile Toprağa Verildi
Kaynak: DHA

Son Dakika 3.Sayfa Ölüm Yolunda Hayatında Kaybeden Aile Toprağa Verildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement