Son dakika haberi... Otomobil ile beton mikseri çarpıştı: 1 ölü 2 yaralı - Son Dakika
3.Sayfa

Son dakika haberi... Otomobil ile beton mikseri çarpıştı: 1 ölü 2 yaralı

Son dakika haberler... Otomobil ile beton mikseri çarpıştı: 1 ölü 2 yaralı Sivas'ın Yıldızeli ilçesinde otomobil ile beton mikserinin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında bir kişi hayatını kaybetti iki kişi ise yaralandı.

04.02.2021 16:12  Güncelleme: 16:17

Otomobil ile beton mikseri çarpıştı: 1 ölü 2 yaralı

SİVAS - Sivas'ın Yıldızeli ilçesinde otomobil ile beton mikserinin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında bir kişi hayatını kaybetti iki kişi ise yaralandı.

Edinilen bilgilere göre kaza, Sivas'ın Yıldızeli ilçesi D-200 karayolu Ortaklar köyü kavşağında meydana geldi. A.T. idaresinde ki 06 EY 4050 plakalı beton mikseri ile M.A yönetiminde ki 60 YB 725 plakalı Tofaş marka otomobil kavşakta çarpıştı. Kazada otomobil sürücüsü ile araç içerisinde bulunan H.T.D ve Aziz Çelik yaralandı. Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralılar olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından ambulanslarla Yıldızeli Devlet Hastanesine kaldırıldı. Hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen Aziz Çelik hayatını kaybetti. Diğer yaralılar ise Sivas Cumhuriyet Üniversitesi hastanesine sevk edildi. Yaralıların hayatı tehlikesi bulunmazken Polis kaza ile ilgili inceleme başlattı.

Son dakika haberi... Otomobil ile beton mikseri çarpıştı: 1 ölü 2 yaralı
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Son dakika haberi... Otomobil ile beton mikseri çarpıştı: 1 ölü 2 yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement