Suda Boğulan Çocukların Cenazeleri Birer Birer Çıkartıldı, Yakınları Sinir Krizleri Geçirdi - Son Dakika
3. Sayfa

Suda Boğulan Çocukların Cenazeleri Birer Birer Çıkartıldı, Yakınları Sinir Krizleri Geçirdi

Suda boğulan çocukların cenazeleri birer birer çıkartıldı, yakınları sinir krizleri geçirdiBALIKESİR - Balıkesir'in Kabakdere kırsalında Orman yangınıyla mücadele kapsamında yapılan yapay gölette iki çocuk boğularak hayatını kaybetti.

22.08.2018 20:07

Suda boğulan çocukların cenazeleri birer birer çıkartıldı, yakınları sinir krizleri geçirdi

BALIKESİR - Balıkesir'in Kabakdere kırsalında Orman yangınıyla mücadele kapsamında yapılan yapay gölette iki çocuk boğularak hayatını kaybetti.

Balıkesir'in kırsal Kabakdere ve Kalaycılar arasında bulunan yapay gölette iki çocuk boğuldu. Eren Deniz ve Hüseyin Bulut'un girdikleri sudan bulunması için tüm vatandaşlar seferber olurken, yapay göletin de suyu azaltılarak çocukların bulunması için mücadele edildi. Olay yerine gelen Balıkesir Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı Sualtı Arama Kurtarma ekipleri tarafından gölette kaybolan 2 çocuğun cansız bedeni kısa sürede çıkarttı. Cep telefonuyla kaydedilen o anlarda ise ailelerin feryatları yürek dağladı.

Suda Boğulan Çocukların Cenazeleri Birer Birer Çıkartıldı, Yakınları Sinir Krizleri Geçirdi
Kaynak: İHA

Son Dakika 3. Sayfa Suda Boğulan Çocukların Cenazeleri Birer Birer Çıkartıldı, Yakınları Sinir Krizleri Geçirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement