Tekne Alabora Oldu: 1 Kişi Aranıyor - Son Dakika
3. Sayfa

Tekne Alabora Oldu: 1 Kişi Aranıyor

Tekne alabora oldu: 1 kişi aranıyorANTALYA -Antalya'nın Manavgat ilçesinde balık avından dönen bir kişi, teknenin alabora olmasıyla denizde kayboldu.

22.12.2017 22:59

Tekne alabora oldu: 1 kişi aranıyor

ANTALYA - Antalya'nın Manavgat ilçesinde balık avından dönen bir kişi, teknenin alabora olmasıyla denizde kayboldu.

Edinilen bilgiye göre, olay Manavgat Boğaz mevkinde meydana geldi. Fiber tekne ile balık avından dönen Hüseyin Öz, teknenin şiddetli rüzgar nedeniyle alabora olmasıyla denize düştü. Çevredeki vatandaşların uyarılarına rağmen ters dönen teknesini bırakmayan Öz, bir süre sonra dalgalar arasında kayboldu. İhbar üzerine olay yerine gelen Sahil Güvenlik ekipleri bölgede helikopter destekli arama çalışması başlattı. Antalya Büyükşehir Belediyesine bağlı ASAT'ta çalıştığı bildirilen Hüseyin Öz'ün yakınları ve arkadaşları olay yerine akın etti. Olay yerine gelenler arasında AK Parti İlçe Başkanı Hasan Öz, Antalya Büyükşehir Belediyesi Manavgat Koordinatörü İbrahim Büküş'te yer aldı.

Olayı gören bir vatandaş, teknenin ırmağa giriş noktasında alabora olduğunu belirterek, "Teknede Side istikametinden gelip ırmağa girmek üzereydi. Tam girişi sırasında şiddetli bir dalga teknenin devrilmesine neden oldu. Üzerinde mont vardı. Tekneyi bırakıp kıyıya yüzmesini söylememize rağmen tekneyi bırakmadı. Bir süre sonra da dalgalar arasında kayboldu. Balıkçı teknelerini arayıp haber verdik. Hemen aramaya koyuldular uzun süre aradılar. Alabora olan fiber tekneyi bulup çıkarmalarına rağmen kullanan kişi bulunamadı. Ardından Sahil güvenlik botları ve helikopter arama çalışmasına katıldı" dedi.

Öte yandan, 2 kız çocuk babası olduğu öğrenilen Hüsiyin Öz'ün tekneyi arkadaşından emanet olarak aldığı öğrenildi.

Tekne Alabora Oldu: 1 Kişi Aranıyor
Kaynak: İHA

Son Dakika 3. Sayfa Tekne Alabora Oldu: 1 Kişi Aranıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement