Yasa Dışı Olarak Deniz Patlıcanı Avlayan Balıkçılara Operasyon - Son Dakika
3.Sayfa

Yasa Dışı Olarak Deniz Patlıcanı Avlayan Balıkçılara Operasyon

İzmir Urla'da yapılan operasyonda, tekneyle yasadışı olarak deniz patlıcanı avcılığı yapan balıkçılara 5 bin 288 TL para cezası kesildi.

04.04.2018 23:48  Güncelleme: 00:22

İzmir'in Urla ilçesinde yapılan operasyonda, bir tekneyle yasadışı olarak deniz patlıcanı avcılığı yapanlara 5 bin 288 TL idari para cezası kesildi. Teknedeki deniz patlıcanları da toplandıkları yere bırakıldı.

YASA DIŞI OLARAK DENİZ PATLICANI AVLAYAN TEKNEYE OPERASYON

Urla İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü, İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Deniz Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yasa dışı olarak deniz patlıcanı avlayanlara yönelik denetim yapıldı. Urla'nın Çeşmealtı bölgesinde Eşek Adası'nın kuzey batısında çok miktarda deniz patlıcanı avlanan tekneye suçüstü yapıldı. Teknedeki deniz patlıcanları avlandıkları bölgede tekrar denize bırakılırken, kaçak avclık yapanlara 5 bin 288 TL idari para cezası kesildi.

Yasa Dışı Olarak Deniz Patlıcanı Avlayan Balıkçılara Operasyon
Yasa Dışı Olarak Deniz Patlıcanı Avlayan Balıkçılara Operasyon
Kaynak: DHA

Son Dakika 3.Sayfa Yasa Dışı Olarak Deniz Patlıcanı Avlayan Balıkçılara Operasyon - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • DUMRUL: anca gıdın bu garıbanlar ıle ugrasın sız . 5 4 Yanıtla
  • panik yok: ne işe yarar bilen varmı yenirmi ilaçmı toplayan ne yapıyor 1 3 Yanıtla
    Birisi: Deniz karnıyarığı yapıyorlarmış bundan 13 1 mal panik yok: buraya ne işe yarıyo yazacağına google dan arasana mall 5 0
  • Bravo: Aferin size tamam yaptığınız doğruda peki denizi mahveden trolcüleride sıkıştırsanızya onlara gelince görev aşkı yok yav adamlar denizde balık diye bişey bırakmadılar siz koşturun dalarak patlıcan toplayanı madalyayı hakettiniz ya işinizi adaletli yapın yada hiç yapmayın adamlar farzet yarın trole çıkacak bakıyorsun trolcülerin haberleri oluyor yarın geleceklerinden herşeyin......çıkmş 2 0 Yanıtla

Advertisement