Sosyal Medya Fenomenine Sevgi Seli ! - Son Dakika
Advertorial

Sosyal Medya Fenomenine Sevgi Seli !

Sosyal Medya Fenomenine Sevgi Seli !

Geçtiğimiz günlerde en büyük sosyal medya platformlarından biri olan Twitter'da yaşanan eğlenceli bir olay, tüm sosyal medya kullanıcılarının yüzünü güldürdü.

24.06.2017 16:19
İlandır

Tüm platformlarda toplamda 4,5 milyona yakın takipçisi ve Twitter'da 2.7 Milyon takipçisi olan Sosyal medya fenomeni Mehmet Burak Torun, takipçilerini Twitter üzerinden takip etmeye başladı. Bunu gören ve Mehmet Burak Torun tarafından takip edildiğine inanamayan takipçiler, sosyal medya fenomeninin profiline girerek onları takip ettiğine dair kanıt olması adına ekran görüntüleri alıp, duvarlarında "Bi baktım Mehmet Burak Torun beni takip ediyor!", "@BurakTorunResmi. Abi benim twitter alışık değil bu kadar beğeniye-bildirime. Çöktü çökecek :D" tarzı şaşkın ifadelerle teşekkür tweetleri paylaşıp sevinç gösterilerinde bulundular. Üstelik takipçiler ekran görüntülerini paylaşarak yeni bir akım başlattılar. Eski yeni, yaşlı genç fark etmeksizin Mehmet Burak Torun'un tüm fanatik takipçileri ünlü fenomene iletmek istedikleri mesajları ekran görüntüleri ile birlikte tweetledi.

Takipçilerinin eğlenceli tweetlerini retweet yapan sosyal medya fenomeni Mehmet Burak Torun Twitter üzerinde en çok konuşulan konulardan biri haline geldi. Takipçilerinden bu kadar büyük bir tepki geleceğini beklemediğini dile getiren Burak Torun, onları mutlu etmenin sevincini yaşadığını ve bu tarz sürprizlerin devamının gelebileceğini belirtti.

Son Dakika Advertorial Sosyal Medya Fenomenine Sevgi Seli ! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement