Anı Tur ile Uzakdoğu Turları - Son Dakika
Basın Bültenleri

Anı Tur ile Uzakdoğu Turları

Anı Tur ile Uzakdoğu Turları

Anı Turun yurtdışı turlar kapsamında düzenlemiş olduğu Uzakdoğu turları ile bu bölgeyi yakından tanıma fırsatı bulabilirsiniz.

26.08.2014 17:58  Güncelleme: 18:09

Egzotik ve mistizmin merkezi olan Uzakdoğu mutlaka görülmesi gereken yerlerden. Anı Tur'un yurtdışı turlar kapsamında düzenlemiş olduğu Uzakdoğu turları ile bu bölgeyi yakından tanıma fırsatı bulabilirsiniz.

Uzakdoğu'da gezilecek görülecek pek çok yer var. Çok tercih edilen turlardan biri olan Bangkok ve Pattaya Turuna katılarak Thai Kültürüne ait pek çok farklı yeri görebilecek ve Thai Kültürüne ait pek çok eseri ziyaret edebileceksiniz. Bu eserlerden biri olan Elmas Buddha Tapınağı gerçekten çok önemli bir eser. 1782 yılında inşa edilmiş olan saray içinde bulunan Elmas Buddha Tapınağı gerçekten eşsiz güzellikteki görüntüsü ile dikkat çekmekte. Ayrıca bu saray içinde pek çok Budist tapınakları da görmeniz mümkündür. Bu tur kapsamında ziyaret edilen diğer bir yer ise Pattaya. Çok güzel bir tropikal ada olan Pattaya gerçekten mükemmel bir turizm bölgesi. Hakikak Tapınağı, Timsah Çiftliği, Buda Tepesi, Kaplan Parkı, Sualtı dünyası, manzara noktası ve walking Street gezilecek yerlerden.

En cazip Uzakdoğu turlarından biri olan Phuket Turu ise özellikle balayı çiftlerinin vazgeçilmezi konumunda. Mükemmel bir denizi olan Phuket'in eğlence hayatı, masaj salonları, tarihi mimarisi, plajları da görülmeye değer. Hayata yeni başlayacak olan çiftler tatil için bu adayı tercih ederlerse, uzun yıllar unutamayacakları bir deneyim yaşayabilirler.

Birbirinden farklı seçenekleri ile Anı Tur'dan bir Uzakdoğu Turunu tercih ederseniz bütün bir yılın stresinden arınarak mükemmel bir tatil yapabilirsiniz.

Kaynak: KurumsalHaber.com

Son Dakika Basın Bültenleri Anı Tur ile Uzakdoğu Turları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement