Blogelli.com, Webrazzi Summit'in Destekçileri Arasında Yer Alıyor - Son Dakika
Basın Bültenleri

Blogelli.com, Webrazzi Summit'in Destekçileri Arasında Yer Alıyor

Blogelli.com, Webrazzi Summit\'in Destekçileri Arasında Yer Alıyor

Türkiye'nin önemli internet konferanslarından biri olan Webrazzi Summit'e sayılı günler kaldı.

19.10.2015 14:59

Türkiye'nin önemli internet konferanslarından biri olan Webrazzi Summit'e sayılı günler kaldı. 21-22 Ekim tarihlerinde Wyndham Grand Levent'te gerçekleşecek etkinlik internet, teknoloji ve girişimcilik alanında Türkiye'nin ve dünyanın önemli isimlerini bir araya getirecek.

Webrazzi Arena ve Startup Lounge gibi girişimcilerin ilgisini çekecek oluşumlara imza atan Webrazzi Summit 2015 bu yıl ilk defa iki gün sürecek. Yerli ve yabancı önemli firmaların üst düzey yöneticilerini ağırlayacak olan konferansın konuşmacıları arasında değerli isimler bulunuyor. Dünyaca ünlü yatırım firması Greylock Partners'ın ortaklarından Brendan Baker, Zapier'in kurucu ortağı Bryan Helmig, GP Bullhound Direktörü Ali Dağlı, Amazon Web Services Şef Teknoloji Evangelisti Carlos Conde, Rich Relevance Avrupa Satış Direktörü David Ogidi konuşmacılar arasında yer alıyor.

Webrazzi Summit 2015'in destekçileri arasında yer alan Blogelli, arama motoru optimizasyonu, content marketing ve dijital PR çalışmaları yapmak isteyen markalara uygun siteleri ve blogları bir araya getirerek reklamverenlere alternatif mecralar, yayıncılara ise alternatif gelir kanalları sunuyor.

Blogelli hakkında detaylı bilgiye www.blogelli.com adresinden ulaşılabilir.

Kaynak: KurumsalHaber.com

Son Dakika Basın Bültenleri Blogelli.com, Webrazzi Summit'in Destekçileri Arasında Yer Alıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement