Fiat Panda'dan Güzel Bir Başlangıç: 33.400 Tl - Son Dakika
Basın Bültenleri

Fiat Panda'dan Güzel Bir Başlangıç: 33.400 Tl

Fiat Panda\'dan Güzel Bir Başlangıç: 33.400 Tl

Fiat'ın yenilenen modeli Fiat Panda, eylül ayında cazip fırsatlarla Fiat Showroom'larında yerini aldı.

10.09.2014 16:53

Fiat'ın yenilenen modeli Fiat Panda, eylül ayında cazip fırsatlarla Fiat Showroom'larında yerini aldı. Yeni Panda Pop 1.2 69HP KP modeli 30 Eylül tarihine kadar 33.400 TL'lik başlangıç fiyatıyla satışa sunuluyor.

Fiat Panda'nın öne çıkan özellikleri arasında; sürücü ve yolcu ön hava yastıkları, perde hava yastıkları, Blue&Me™ ses sistemi, otomatik klima, eğlenceli iç mekan tasarımı, kabin içi 14 eşya gözü yer alıyor.

Küçük otomobiller kategorisinde fark yaratan Yeni Panda iç mekanı ile dış stili arasında yaratılan mükemmel bir dengeyle tasarlanmış bir otomobil. Yeni Panda renkli çerçevesi ve geniş eşya gözüyle bütünleşen ön paneli, kolay ulaşılabilecek şekilde yukarıda konumlandırılan vites kolu ve farklı bir tasarıma sahip el freni gibi birçok yeniliğe sahip.

Yeni Panda Pop 1.2 69HP KP'nin standart özellikleri arasında; gövde rengi tamponlar, manuel ayarlı siyah dış dikiz aynaları, yükseklik ayarlı direksiyon, Dualdrive City fonksiyonlu direksiyon, elektrikli ön camlar, uzaktan kumandalı merkezi kilit, manuel klima + polen filtresi, akıllı yakıt sistemi, yol bilgisayarı, ABS + EBD (Elektronik Fren Güç Dağılımı), antiwhiplash ön kafalıklar, sürücü ve yolcu ön hava yastıkları, perde hava yastıkları, FPS (Yangın Önleme Sistemi), ISOFIX (Arka koltukta çocuk koltuğu kancaları) yer alıyor.

Fiat'ın yeni otomobil modelleri ve Yeni Panda hakkında detaylı bilgiye www.fiat.com.tr adresinden ulaşılabilir.

Kaynak: KurumsalHaber.com

Son Dakika Basın Bültenleri Fiat Panda'dan Güzel Bir Başlangıç: 33.400 Tl - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement