Alman Belediye Başkanından Türklere Destek Sözü - Son Dakika
Dünya

Alman Belediye Başkanından Türklere Destek Sözü

Alman Belediye Başkanından Türklere Destek Sözü

Avrupalı Türk Demokratlar Birliği (UETD) Gladbeck Şubesi, Gladbeck Belediye Başkanı Ulrich Roland'i makamında ziyaret etti.

13.10.2013 06:05

Avrupalı Türk Demokratlar Birliği (UETD) Gladbeck Şubesi, Gladbeck Belediye Başkanı Ulrich Roland'i makamında ziyaret etti. Gladbeck Belediye Başkanı Rolend "bölgede yaşayan Türk vatandaşlarına her zaman destek vermeye hazırız" dedi.

Avrupalı Türk Demokratlar Birliği (UETD) Gladbeck Şubesi Başkanı Necati Duman ve yönetim kurulu üyeleri Gladbeck Belediye Başkanı Ulrich Roland'ı makamında ziyaret etti.

UETD Gladbeck yönetim kurulu üyeleri, dernek ve çalışmaları hakkında Belediye Başkanı Roland'a bilgiler verdi. Toplantıda bir konuşma yapan Roland, Gladbeck'te yaşayan Türklere her konuda yardımcı olmak için ellerinden geleni yaptıklarını söyledi. Roland, verdikleri desteklerin önümüzdeki günlerde de devam edeceğinin sözünü verdi. UETD Gladbeck Siyasi İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Şaban Baysan, siyasette daha aktif hale gelmek istediklerini söyledi. Başkan Roland da siyasi alanda yabancı topluluklarında böyle bir açığın olduğunu bunun da zamanla kapanacağını söyledi.

UETD Gladbeck AR-GE'den Sorumlu Başkan Yardımcısı Hatice Duman da Belediye Başkanı Roland'a eğitim ve kültürel faaliyetler konusunda gençlerin faydalanabileceği alanlar oluşturmak istediklerini iletti. Duman gençler ve kadınların ilgilerini belirli alanlara yönelterek sosyal hayatın içinde olmalarını sağlamak için çalışmaların yapılması gerektiğini dile getirdi.

Ziyaretin ardından UETD Gladbeck Başkanı Necati Duman Belediye Başkan Roland'a derneğin tüzüğünü sunduktan sonra Ordu yöresine ait fındık hediye etti. - ESSEN

Kaynak: İHA

Son Dakika Dünya Alman Belediye Başkanından Türklere Destek Sözü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement