Asala Terörü New York'un Tımes Meydanı'nda Protesto Edildi - Son Dakika
Dünya

Asala Terörü New York'un Tımes Meydanı'nda Protesto Edildi

Asala Terörü New York\'un Tımes Meydanı\'nda Protesto Edildi

Asala terör örgütü tarafından katledilen Türk diplomatlar New York'un Times Meydanında düzenlenen protesto mitingde anıldı Asala terör örgütü tarafından katledilen Türk diplomatlar, New York'un Times Meydanında düzenlenen protesto mitingde anıldı.

29.04.2012 11:39

Asala terör örgütü tarafından katledilen Türk diplomatlar New York'un Times Meydanında düzenlenen protesto mitingde anıldı Asala terör örgütü tarafından katledilen Türk diplomatlar, New York'un Times Meydanında düzenlenen protesto mitingde anıldı. Ermeni soykırım iddialarının da protesto edildiği miting, Young Turks Derneği tarafından düzenlendi.

Protesto mitingine New York Başkonsolosu Levent Bilgen, TADF Başkanı Ali Çınar, Young Turks Derneği Başkanı Tulga Tekman, TADF eski başkanları Dr. Ata Erim, Atilla Pak, Tennessee Üniversitesi Profesörlerinden Michael Günter,çok sayıda Türk dernenekleri temsilcileri ve çok sayıda Türk vatandaşı katıldı.

New York Polis Müdürlüğü'nün (NYPD) yoğun güvenlik önlemi aldığı protesto mitingi Türk ve Amerikan ulusal marşlarının çalınmasının ardından şehit diplomatlar adına bir dakikalık saygı duruşuyla başladı. Asala terörü aleyhine çeşitli sloganların atıldığı mitingde, şehit edilen Türk diplomatların fotoğraflarının yer aldığı ve Ermeni Terör örgütü Asala'yı kınayan döviz ve pankartlar açıldı. Protesto mitingine çok sayda Azeri soydaş da katıldı. - Ankara

Kaynak: ANKA

Son Dakika Dünya Asala Terörü New York'un Tımes Meydanı'nda Protesto Edildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement