Fransa Başbakanı: Daha Fazla Masum İnsan Hayatını Kaybedecektir - Son Dakika
Dünya

Fransa Başbakanı: Daha Fazla Masum İnsan Hayatını Kaybedecektir

2013'ten beri 15 saldırının engellendiğini açıklayan Fransa Başbakanı Valls, "Buna rağmen daha çok saldırıyı ve çok daha fazla masum insanın ölmesini göreceğiz" dedi.

15.06.2016 11:30  Güncelleme: 12:03

Fransa Başbakanı Manuel Valls, ülkede yayın yapan bir radyoya yaptığı açıklamada, polis ekiplerinin 2013 yılından bu yana 15 saldırıyı engellediğini kaydederek, "Daha fazla saldırıya tanık olacağız. Daha fazla masum insan hayatını kaybedecektir" dedi.

RADYOYA KONUŞTU

Fransa Başbakanı Manuel Valls, Fransa'da terör örgütü IŞİD'e bağlılığını ifade eden silahlı bir saldırganın polisi ve eşini öldürdüğü olayın ardından Fransız radyosuna önemli açıklamalarda bulundu.

15 SALDIRIYI ÖNLEDİ

"Fransa, terör saldırılarını durdurmak için her şeyi yapıyor ama daha fazlası olacaktır" diyen Valls, istihbarat birimleri ve polis ekiplerinin 2013 yılından bugüne 15 saldırıyı önlediğini kaydetti. Fransız Başbakan, "Polis ekipleri ve istihbarat birimleri ihtiyaç duydukları her şeyi vermeliyiz. Ancak, daha fazla saldırıya tanık olacağız. Daha fazla masum insan hayatını kaybedecektir" ifadelerini kullandı.

Fransa Başbakanı: Daha Fazla Masum İnsan Hayatını Kaybedecektir
Kaynak: İHA

Son Dakika Dünya Fransa Başbakanı: Daha Fazla Masum İnsan Hayatını Kaybedecektir - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement