Tarihi Gelibolu Yarımadası'nda yeni bir yangın çıktı - Son Dakika
Dünya

Tarihi Gelibolu Yarımadası'nda yeni bir yangın çıktı

Tarihi Gelibolu Yarımadası\'nda yeni bir yangın çıktı

Çanakkale'de 1500 hektarlık alanda etkili olan büyük yangın tamamen söndürülmeden, tarihi yarımadada yeni bir yangın başladı. Gelibolu Yarımadası'nda, Küçük Anafarta köyü ile Suvla Koyu arasında bulunan makilik alanda yangın başladı. Ekipler yangına müdahale etmeye başladı. Keşan bölgesinden gelen Çanakkale Orman Bölge Müdürlüğü'ne bağlı söndürme ekipleri, yangını büyümeden söndürmek için yoğun bir çalışma başlattı.

23.08.2023 22:44

Tarihi Gelibolu Yarımadası'nda yangın

ÇANAKKALE - Çanakkale'de 1500 hektarlık alanda etkili olan büyük yangın tamamen söndürülmeden, tarihi yarımadada yeni bir yangın başladı. Gelibolu Yarımadası'nda, Küçük Anafarta köyü ile Suvla Koyu arasında bulunan makilik alanda yangın başladı. Ekipler yangına müdahale etmeye başladı.

Tarihi Gelibolu Yarımadası'nda makilik alanda yangın çıktı. Eceabat ilçesine bağlı Anafarta köyü ile Suvla Koyu arasında bulunan makilik alandaki yangında söndürme çalışmaları başladı. Keşan bölgesinden gelen Çanakkale Orman Bölge Müdürlüğü'ne bağlı söndürme ekipleri, yangını büyümeden söndürmek için yoğun bir çalışma başlattı.

Kaynak: İHA

Son Dakika Dünya Tarihi Gelibolu Yarımadası'nda yeni bir yangın çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement