Türkiye'yi AB'de İstemese de Türk Dönerini Seçti - Son Dakika
Son Dakika Logo

Türkiye'yi AB'de İstemese de Türk Dönerini Seçti

Türkiye\'yi AB\'de İstemese de Türk Dönerini Seçti
04.07.2007 12:47

Almanya Başbakanı Angela Merkel, Başkent Berlin'de Düzenlenen Eğlence Organizasyonunda Yaklaşık 20 Çeşit Yemek Arasından Döneri Tercih Etti.

Almanya Başbakanı Angela Merkel, başkent Berlin'de düzenlenen eğlence organizasyonunda yaklaşık 20 çeşit yemek arasından döneri tercih etti.

Alman Birlik partilerinin (CDU/CSU) düzenlediği eğlenceye katılan Merkel, ilk olarak döner standını ziyaret ederek, buradan ekmek arası döner aldı. Merkel'e eşlik eden parti yetkilisi Michael Fuchs, yaptığı konuşmada, Merkel'in döneri çok sevdiğini, kendisinin de döner yiyeceğini söyledi. Merkel de yaptığı kısa konuşmadan sonra eğlence alanından ayrıldı.

Eğlencenin organizasyonunu yapan bir yetkili, Merkel'in geçen yılki eğlence sırasında dönerin eksikliğini hissettiğini, bunun için araştırma yaparak "Aydın Döner"i eğlenceye davet ettiklerini söyledi.

Firmanın sahibi Hanifi Aydın da eğlenceye davet edilmekten büyük gurur duyduğunu belirtti.

Kaynak: DHA

Son Dakika Dünya Türkiye'yi AB'de İstemese de Türk Dönerini Seçti - Son Dakika


Advertisement