Tuzhurmatu'daki Terör Saldırısında Yaralanan 1 Kişi Daha Öldü - Son Dakika
Dünya

Tuzhurmatu'daki Terör Saldırısında Yaralanan 1 Kişi Daha Öldü

Tuzhurmatu\'daki Terör Saldırısında Yaralanan 1 Kişi Daha Öldü

Irak'ın Selahaddin iline bağlı Tuzhurmatu İlçesi'nde 25 Haziran'da düzenlenen terör saldırında yaralanan 1 kişi daha hayatını kaybetti.

03.07.2013 17:32

Irak'ın Selahaddin iline bağlı Tuzhurmatu İlçesi'nde 25 Haziran'da düzenlenen terör saldırında yaralanan 1 kişi daha hayatını kaybetti. Böylece saldırıda ölenlerin sayısı 11'e yükseldi.

Geçen 25 Haziran'da Tuzhurmatu İlçesi'ndeki terör olaylarını protesto eden Türkmenler'i hedef alan terör eyleminde Irak Türkmen Cephesi Başkan Yardımcısı Ali Haşim Muhtaroğlu ve Selahaddin Vali Yardımcısı Ahmet Koca ile birlikte toplam 8 kişi hayatını kaybederken, çok sayıda kişi de yaralandı. Saldırıda ağır yaralanan 38 yaşındaki ITC güvenlik personeli Hasan Kadir bu sabah saatlerinde tedavi gördüğü Kerkük Devlet Hastanesi'nde hayatını kaybetti. Kadir'in cenazesi Tuzhurmatu'daki Aksu Mahallesi'ndeki evine getirildi. Çok sayıda kişinin katılımıyla ilçenin İmam Ali Hüseyniyesi'nde Kadir'in ruhuna cenaze namazı kılındıktan sonra Şehitler mezarlığında toprağa verildi. - Tuzhurmatu

Kaynak: DHA

Son Dakika Dünya Tuzhurmatu'daki Terör Saldırısında Yaralanan 1 Kişi Daha Öldü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement