Balıkesir Milli Eğitim Müdürü, Ortaokul Ziyareti Yaptı - Son Dakika
Eğitim

Balıkesir Milli Eğitim Müdürü, Ortaokul Ziyareti Yaptı

Balıkesir Milli Eğitim Müdürü, Ortaokul Ziyareti Yaptı

Okullarda yapılan çalışmaları yerinde görmek isteyen Balıkesir İl Milli Eğitim Müdürü Sabri Caner, Okul Müdürü Zeki Akıncı'dan okulun fiziki yapısı ve eğitim durumu ile ilgili bilgi aldı.

12.11.2013 10:40  Güncelleme: 10:38

İl Millî Eğitim Müdürü Sabri CANER, Yunus Emre Ortaokulu'nu ziyaret etti.

Okullarda yapılan çalışmaları yerinde görmek isteyen Sabri CANER, Okul Müdürü Zeki AKINCI'dan okulun fiziki yapısı ve eğitim durumu ile ilgili bilgi aldı.

Bilişim Teknolojileri dersinde öğrencilerle bir araya gelen İl Millî Eğitim Müdürümüz, öğrencilerin isteklerini dinleyerek onlarla kısa bir sohbet etti.

Ardından öğretmenlerle toplantı yapan CANER; öğrencilerimize karşı anlayışlı olmamız gerektiğini ifade etti. Öğrencilerimizden başarı bekliyorsak öncelikle yaşadıklara sorunlara çözüm üretmemiz gerektiğini ve onların yanında olduğumuzu onlara hissettirmemiz gerektiğini söyleyen CANER, bunun da iyi bir iletişim ortamı yaratılarak sağlanabileceğini dile getirdi. Ortaöğretime Geçiş Sınavı ile ilgili öğrencilerimizin muhakkak bilgilendirilmesi gerektiğini ifade eden Sabri CANER, derslerin müfredat doğrultusunda işlenmesine de özellikle önem verilmesini istedi.

Öğretmenlerin dilek ve temennilerini dinleyen İl Millî Eğitim Müdürümüz Sabri CANER, okul müdürü ve öğretmenlere teşekkür ederek ziyaretini sona erdirdi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Eğitim Balıkesir Milli Eğitim Müdürü, Ortaokul Ziyareti Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement