Edirne İl Jandarma Komutanlığı Okul Servis Sürücülerine Bilgilendirme Semineri Düzenledi - Son Dakika
Eğitim

Edirne İl Jandarma Komutanlığı Okul Servis Sürücülerine Bilgilendirme Semineri Düzenledi

Edirne İl Jandarma Komutanlığı Okul Servis Sürücülerine Bilgilendirme Semineri Düzenledi

Edirne İl Jandarma Komutanlığı, okul öncesi okul servis araç sürücülerine bilgilendirme semineri düzenledi. Seminerde, araç kullanımıyla ilgili yetki ve sorumluluklar konuşuldu. Öğrenci velileri, jandarma ekiplerine teşekkür etti.

08.09.2023 17:46

Edirne İl Jandarma Komutanlığı trafik ekipleri okul öncesi okul servis araç sürücülerin için bilgilendirme semineri düzenledi.

Edirne'ne İl Jandarma Komutanlığı okulların açılmasıyla birlikle yaşanacak trafik yoğunluğu nedeniyle okul servis araç sürücülerini gerçekleştirilen "Yetki ve Sorumluluklar" semineri ile bilgilendirme yaptı.

Edirne'nin Uzunköprü ilçesinde İl Jandarma Komutanlığı tarafından yapılan toplantıya, ilçe Kaymakamı Onur Kökçü, servis sürücüleri, ilçe milli eğitim ve ilçe emniyet müdürlüğü personelleri katıldı.

2023-2024 eğitim yılında okul servis aracı şoförlüğü yapacak olan 30 servis aracı sürücüsüne, araç kullanımı ile ilgili yetki ve sorumluluklar" konularında bilgilendirme semineri öğrenci velilerinden de tam not aldı. Öğrenci ebeveynleri jandarma ekiplerine, servis sürücülerini trafik kuraları ile ilgili bilgilendirdiği için teşekkür etti. - EDİRNE

Kaynak: İHA

Son Dakika Eğitim Edirne İl Jandarma Komutanlığı Okul Servis Sürücülerine Bilgilendirme Semineri Düzenledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement