Sorgun'da Yaz Kur'an Kurslarına 4 Bin 800 Öğrenci Kayıt Yaptırdı - Son Dakika
Eğitim

Sorgun'da Yaz Kur'an Kurslarına 4 Bin 800 Öğrenci Kayıt Yaptırdı

Sorgun\'da Yaz Kur\'an Kurslarına 4 Bin 800 Öğrenci Kayıt Yaptırdı

Sorgun Müftüsü Mustafa Kayış, yaz tatiline giren okullarda açılan yaz Kur'an kurslarına 4 bin 800 öğrencinin kayıt yaptırdığını belirtti. Kurslar, Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından düzenlenmekte olup 11 Ağustos'ta sona erecektir. Kayış, çocukların ve gençlerin Kur'an kurslarında hem dini bilgiler öğreneceklerini hem de sosyal ve kültürel etkinliklerle vakitlerini verimli değerlendireceklerini ifade etti. Toplamda 305 görevli tarafından eğitim verilen kurslarda 4 bin 800 öğrenciye hizmet sunulmaktadır.

06.07.2023 15:37  Güncelleme: 15:38

Sorgun Müftüsü Mustafa Kayış, okulların yaz tatiline girmesiyle açılan yaz Kur'an kurslarına 4 bin 800 öğrencinin kayıt yaptırdığını belirtti.

Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından "Çocuklar koşun haydi, şimdi yaz Kur'an kursu vakti" sloganıyla açılan yaz Kur'an kurslarının 11 Ağustos'ta sona ereceğini ifade eden Kayış, her yıl milyonlarca çocuğun Kur'an-ı Kerim ve dini bilgileri öğrendiği kursların Sorgun'da da başladığını aktardı.

Kayış, çocukların ve gençlerin Kur'an kurslarının manevi atmosferinde bir araya geldiğini anlatarak, "Kurslarımızda Kur'an-ı Kerim okumayı ve temel dini bilgileri öğrenecekleri gibi sosyal ve kültürel etkinlikler ile vakitlerini verimli değerlendirme fırsatı bulacaklar. 305 görevlimiz ile toplam 4 bin 800 öğrenciye eğitim vermeye devam edeceğiz." dedi.

Kaynak: AA

Son Dakika Eğitim Sorgun'da Yaz Kur'an Kurslarına 4 Bin 800 Öğrenci Kayıt Yaptırdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement