T.İş Bankası A.Ş. ' nin Öğrencilere Desteği Sürüyor - Son Dakika
Eğitim

T.İş Bankası A.Ş. ' nin Öğrencilere Desteği Sürüyor

T.İş Bankası A.Ş. \' nin Öğrencilere Desteği Sürüyor

T.İş Bankası A.Ş. ' nin Satranç Federasyon' u ile ortaklaşa yürüttüğü proje kapsamında Osmancık Nene Hatun İlkokulu'na satranç takımı hediye edildi.

20.03.2014 10:17

T.İş Bankası A.Ş. ' nin Satranç Federasyon' u ile ortaklaşa yürüttüğü proje kapsamında T. İş Bankası Osmancık Şube Müdür'ü Mehmet Sezgin Alagöz tarafından İlçemiz'de bulunan Nene Hatun İlkokulu'na, 1 adet duvar Satranç' ı, 10 adet masa üstü Satranç takımı ve Satranç Eğitim kitapları teslimi gerçekleştirilmiştir.

Satranç takımı teslimi sırasında Nene Hatun İlkokul'u Müdür Yardımcısı Mustafa Tangu: "Okullarına hediye edilen Satranç takımının Öğrencilerin zeka gelişimine büyük yarar sağlayacağını belirtmiş olup, Okulu ve öğrencileri adına memnuniyetini" dile getirmiştir.

T. İş Banksı Osmancık Şube Müdür' ü Mehmet Sezgin Alagöz:"Geleceğimiz olan Çocuklara böyle bir katkı sağlamakta vesile oldukları için Banka adına onur ve mutluluk duyduğunu dile getirerek, bu faaliyetlerin devam ederek önümüzdeki günlerde diğer Okullarada bu yönde destekte bulunulacaklarını" beyan etmiştir.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Eğitim T.İş Bankası A.Ş. ' nin Öğrencilere Desteği Sürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement