2. Doğu Marmara İdeal Ev, Evlilik ve Konut Fuarı" Sona Erdi - Son Dakika
Ekonomi

2. Doğu Marmara İdeal Ev, Evlilik ve Konut Fuarı" Sona Erdi

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Fuardan detaylar KOTO Meclis Başkanı Bülent Karagöz'le röportaj Kocaeli Ticaret Odası (KOTO) tarafından bölgedeki illerin sanayi ve ticaret odalarının desteğiyle düzenlenen 2. Doğu Marmara İdeal Ev, Evlilik ve Konut Fuarı (İDEV) sona erdi.

06.03.2016 20:31

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Fuardan detaylar

KOTO Meclis Başkanı Bülent Karagöz'le röportaj Kocaeli Ticaret Odası (KOTO) tarafından bölgedeki illerin sanayi ve ticaret odalarının desteğiyle düzenlenen 2. Doğu Marmara İdeal Ev, Evlilik ve Konut Fuarı (İDEV) sona erdi.

KOTO Meclis Başkanı Bülent Karagöz, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Uluslararası Fuar Merkezi'nde düzenlenen fuar hakkında AA muhabirine yaptığı açıklamada, fuarın bu sene 8 bin metrekare alan içinde gerçekleştirildiğini söyledi.

Geçen yıl fuarı 24 bin kişinin ziyaret ettiğini aktaran Karagöz, şu anda 34 bin kişinin fuarı gezdiğini kaydetti.

Karagöz, firma sayısının da arttığını ve 152 olduğunu belirterek "Veriler yüzümüzü güldürüyor. İlk fuarda yurt dışından ziyaretçi bazında katılımcı gelmesi için çaba sarf etmiştik. Geçen sene istediğimizi bulamadık ama bu yıl Polonya ve Endonezya'dan stant bazında katılımcı oldu. Arap ülkelerinden de 33 ziyaretçi geldi. Buradaki iş adamlarımızla onları bir araya getirdik" diye konuştu.

Fuarın artık uluslararasılaşma yolunda ilerlediğini söyleyen Karagöz, hep beraber bu hedefi başarmak istediklerini sözlerine ekledi.

2. Doğu Marmara İdeal Ev, Evlilik ve Konut Fuarı" Sona Erdi
Kaynak: AA

Son Dakika Ekonomi 2. Doğu Marmara İdeal Ev, Evlilik ve Konut Fuarı' Sona Erdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement