Afyonkarahisar Belediyesi Halk Ekmek Fabrikası Kuruyor - Son Dakika
Ekonomi

Afyonkarahisar Belediyesi Halk Ekmek Fabrikası Kuruyor

Afyonkarahisar Belediyesi Halk Ekmek Fabrikası Kuruyor

Afyonkarahisar Belediyesi, YÜNTAŞ AŞ. iştiraki ile halk ekmek fabrikası kuruyor. Günlük 50 bin ekmeğin üretilebileceği tesis, kısa zamanda hizmete alınacak. Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, tesisin en uygun ekmek ve unlu mamullerin yanında tescilli ürünlerden olan ekşi mayalı patatesli ev ekmeğine kadar birçok çeşidin üretiminin yapılabileceğini belirtti. Ayrıca, belediye kentteki yeşil alanların park mobilyalarını kendisi imal ediyor. Park ve Bahçeler Müdürlüğü bünyesinde kurulu atölyelerde imal edilen park mobilyaları, kentteki tüm park ve bahçelerde vatandaşların hizmetine sunuluyor. Üretilen mobilyaların hem çok kaliteli hem ucuza mal edildiği ve zarar görmüş, yıpranmış, eskimiş sahadaki mobilyaların da yerinde ya da atölyelere getirilerek bakım ve onarımlarının yapıldığı belirtildi.

21.06.2023 12:21  Güncelleme: 12:22

Afyonkarahisar Belediyesi YÜNTAŞ AŞ. iştiraki ile halk ekmek fabrikası kuruyor.

Belediye Başkanı Mehmet Zeybek yaptığı yazılı açıklamada, fuar alanında 2 bin 924 metrekare alan üzerine inşaat edilen tesisin, kısa zamanda hizmete alınacağını kaydetti.

Günlük 50 bin ekmeğin üretilebileceği Halk Ekmek Fabrikasını şehre kazandıracak olmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirten Zeybek, "Tesis de en uygun ekmek ve unlu mamullerin yanında tescilli ürünlerden olan ekşi mayalı patatesli ev ekmeğine kadar birçok çeşidin üretiminin yapılabilecek." ifadelerini kullandı.

Belediye kentteki yeşil alanların park mobilyalarını kendisi imal ediyor

Afyonkarahisar Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü bünyesinde kurulu atölyelerde imal edilen park mobilyaları, kentteki tüm park ve bahçelerde vatandaşların hizmetine sunuluyor.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamada, hem tasarımı hem imalatı yapılan park mobilyalarının, şehir içindeki park ve yeşil alanlarda ihtiyaç olan yerlere yerleştirilerek, üretimin ilk aşamasından son montajına kadar bütün sürecin bizzat belediye personeli tarafından yapıldığı bildirildi.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, üretilen mobilyaların hem çok kaliteli hem ucuza mal edildiğini kaydederek, "Zarar görmüş, yıpranmış, eskimiş sahadaki mobilyalar da yerinde ya da atölyelere getirilerek bakım ve onarımları yapılıyor." dediği kaydedildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Ekonomi Afyonkarahisar Belediyesi Halk Ekmek Fabrikası Kuruyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement