Ankara İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Temel Açıklaması - Son Dakika
Ekonomi

Ankara İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Temel Açıklaması

Ankara İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Temel Açıklaması

"Yılbaşında herhangi bir olumsuzluk yaşanmaması için halkımızın yoğun ilgi göstereceği eğlence mekanları ile alkollü içki satışı ve tüketiminin yapıldığı işyerlerine yönelik olarak ekiplerimiz denetimlerini aralıksız olarak sürdürüyorlar" "Ankaralılardan, sağlıklarını ilgilendiren konularda gördükleri.

24.12.2013 10:23

Ankara İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Muhsin Temel, yılbaşında herhangi bir olumsuzluk yaşanmaması için halkın yoğun ilgi göstereceği eğlence mekanları ile alkollü içki satışı ve tüketiminin yapıldığı işyerlerine yönelik olarak denetimlerin aralıksız olarak sürdüğünü belirterek, "Ankaralılardan, sağlıklarını ilgilendiren konularda gördükleri eksiklikleri ekiplerimize hemen haber vermelerini istiyoruz" ifadelerini kullandı.

Temel, yaptığı yazılı açıklamada, yılbaşına sayılı günler kala Ankara İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü ekiplerinin alkollü içki satışı ve tüketimi yapılan işyerleri ile eğlence merkezlerine yönelik denetimlerin artırıldığını bildirdi. Temel, yılbaşı akşamı da dahil olmak üzere artarak devam edecek denetimlerde hijyen denetimleri yapılırken, kaçak ve sahte ürünlerin de mobil bandrol cihazı ile kontrol edildiğini kaydetti.

Ankaralıların yeni yılı huzurlu bir ortamda karşılamalarını sağlamak amacıyla denetimlerin artırıldığını belirten Temel, "Yılbaşında herhangi bir olumsuzluk yaşanmaması için halkımızın yoğun ilgi göstereceği eğlence mekanları ile alkollü içki satışı ve tüketiminin yapıldığı işyerlerine yönelik olarak ekiplerimiz denetimlerini aralıksız olarak sürdürüyorlar. Ankaralılardan, sağlıklarını ilgilendiren konularda gördükleri eksiklikleri ekiplerimize hemen haber vermelerini istiyoruz" değerlendirmesinde bulundu.

Temel, alkollü içkilerin yanı sıra yılbaşında hindi tüketiminin de artacağına dikkat çekerek, bu kapsamda beyaz et üretimi ve satışı yapan firmalar ile restoranlara yönelik denetimlerin de artırıldığını anlattı.

Bugüne kadar yapılan denetimlerde herhangi bir olumsuzluğa rastlanmamasının ve alınan numunelerden olumsuz bir sonuç çıkmamasının sevindirici olduğunu kaydeden Temel, Ankaralıların yeni yılını da kutladı. - Ankara

Kaynak: AA

Son Dakika Ekonomi Ankara İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Temel Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement