Ayvalık Ticaret Odası Başkanı: Zeytinyağı konusunda tüketicilerin bilinçlendirilmesi gerekiyor - Son Dakika
Ekonomi

Ayvalık Ticaret Odası Başkanı: Zeytinyağı konusunda tüketicilerin bilinçlendirilmesi gerekiyor

Ayvalık Ticaret Odası Başkanı: Zeytinyağı konusunda tüketicilerin bilinçlendirilmesi gerekiyor

Ayvalık Ticaret Odası Başkanı Ali Uçar, zeytinyağı konusunda tüketicilerin daha fazla bilinçlendirilmesi gerektiğini belirtti. Uçar, sahte ve adresi belli olmayan ürünlerin ticaretini yapanları Cumhuriyet savcılığına şikayet ettiklerini söyledi. Kurum olarak verdikleri eğitim, reklam panosu ilanları, televizyon röportajları ve ATOLAB A.Ş. ile yaptıkları tüm etkinliklerde tüketiciyi bilinçlendirme çabalarının artarak devam ettiğini ifade etti.

14.07.2023 11:38  Güncelleme: 12:07

Ayvalık Ticaret Odası Başkanı Ali Uçar, zeytinyağı konusunda tüketicilerin daha fazla bilinçlendirilmesi gerektiğini belirtti.

Uçar, Ayvalık Ticaret Odası Toplantı Salonu'nda gerçekleştirdiği basın toplantısında, zeytinyağında sahte ve adresi belli olmayan ürünlerin ticaretini yapanları Cumhuriyet savcılığına şikayet ettiklerini söyledi.

Tüketicilerin zeytinyağı konusunda daha fazla bilinçlendirilmesi gerektiğini belirten Uçar, "Kurum olarak verdiğimiz eğitim, reklam panosu ilanları, televizyon röportajları ile yaptığımız tüm etkinliklerde ve kurumumuzun sahibi olduğu ATOLAB A.Ş. ile tüketiciyi bilinçlendirme çabalarımız artarak devam etmektedir." diye konuştu.

Toplantıya, başkan yardımcıları Osman Özdoğan ve Mehmet Babayiğit, yönetim kurulu üyeleri Gizem Er Aytan ve Mehmet Çokkorkmaz ile Oda Genel Sekreteri Ahmet Baç da katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Ekonomi Ayvalık Ticaret Odası Başkanı: Zeytinyağı konusunda tüketicilerin bilinçlendirilmesi gerekiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement